Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a csajommal, ha ki van kötözve? 19F
Nagyon durva dolgokat elsőre semmiképpen ne csinálj vele. Finoman elverheted a popsiját, vádliját, talpait, csepegtethetsz viaszt az érzékenyebb testfelületeire, tehetsz csipeszeket a mellbimbóira és puncijára, izgathatod és megállhatsz mindig pont az orgazmus határán, hadd könyörögjön, és ha már eleget játszottál vele, akkor dugd meg és élveztesd el.
A lényeg, hogy mindig nagyon figyelj rá, óvatosan csinálj mindent, hogy még véletlenül se okozz sérülést, és mindenképpen beszéljetek meg menekülőszót, amivel azonnal le lehet állítani a játékot, ha valami nem oké. Hajrá!
Kérdező!Ha nem vonzó számodra egy kiszolgáltatott nő látványa és lehetősége,akkor ez nem a te asztalod.
Ha van fantáziád akkor tégy vele mindent amit a mocskos fantáziád elbír.
Ezek szerint a "csajod" vevő rá.
hagyd ott és menj sörözni,utána szopasdmeg,verdel mert bepisilt,és te is pisildle.fingj az arcába,dugj hideg dolgokat a puncijába.anál.utána nyalja fel a pisijét és igyameg. aztán köszönje meg,hogy ezeket csináltad vele.
és reggel oldozd el,hogy tudjon ebédet csinálni.
Biztos be akar pisilni...Sokan nem hiszik, de nekem MINDEN barátnőm akarta, vagy megszerette a lepisilést, bepisilést.
Szerintem tök normális dolog.
Visszatérve a csajhoz, én megcsikizném, jó összpisilné magát, ettől biztos jól fel is izgulna, aztán gyorsan ruha lehúz és bummm bele a kelyhecskébe. Örülni fog neki, biztos lehetsz benne. Egy felmosást és egy gyorsmosást a gépben bőven megér. Hajra...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!