Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket mennyire zavar, ha az imádott nőtöknek, akibe végtelenül szerelmesek vagytok telis-tele van a combja, illetve a feneke narancsbőrrel, emellett a combja se tartozik a vékony kategóriába?
de a hasa lapos,a dereka pedig vékony,homokóra típusú alakja van.
20 éves lányról van szó
Undorító. Ilyen barátnőm sosem lenne, mert folyton kritizálnám, amiért nem tetszik nekem, és nem sportol.
Szóval nem tetszik... így esélytelen hogy ilyen nővel legyek.
ha beszélsz vele, hogy kicsit kevesebbet egyen és normális kajákat, az sokat segít a narancsbőrön.
Meg mondjuk kocoghatna vagy valami.
3-as és a 6-os mondja jól! Az emberek elfelejtik hogy mindenki megöregszik és akkor sem lesz jobb a helyzet, hiába tökéletes valaki 20 évesen Ő is megcsúnyul, tele lesz ráncokkal stb.
Nekem sokkal fontosabb hogy milyen ember belsőleg, nem ez alapján kell párt választani.
Nem értem komolyan a többi hozzászólót.
Ti úgy ismerkedtek hogy XY vagyok de mielőtt tovább mennénk told már le a nadrágod mert meg akarom nézni hogy mennyire narancsbőrös a segged meg a combod?
Ebben a korban nem életmód függő a narancsbőr, simán genetika, és nem tudsz vele mit kezdeni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!