Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket mennyire zavar, ha az imádott nőtöknek, akibe végtelenül szerelmesek vagytok telis-tele van a combja, illetve a feneke narancsbőrrel, emellett a combja se tartozik a vékony kategóriába?
De a sporttól igenis eltűnhet, lehet nem mindenkinek, de láttam már nem egy ismerősömnél, hogy életmódváltás után eltűnt.
8, 20 éves lányról van sző. Ha már 20 évesen narancsbőrös, hogy fog kinézni 40 évesen. Én magamból indulok ki és én ha megélem az 50et akkor is bomba nő akarok lenni.
35 felett, szülés után már szinte általános, hogy valakinek ilyen a combja, függetlenül az életmódtól. Inkább a genetikán múlik. Ismerek olyan nőt, aki napi szinten sportol, egészséges életet él, mégis a szervezete víztartalmának csökkenése miatt ilyen a bőre kb. mindenhol.
Nem árt, ha a fiatalok (nők és férfiak egyaránt) megbarátkoznak a gondolattal, hogy a test bizony nem marad fiatal, bárhogy is próbáltok ellenállni az időnek, és ezért jó, ha a külső értékeken kívül megtanultok mást is értékelni magatokban és másokban.
Most látom újra, milyen őrült szerencsém van a feleségemmel. 55 lesz idén, de semmi ilyesmi nincs rajta.
A kérdés olvasásakor azt gondoltam, ha valóban imádom, nem foglalkoznék a narancsbőrrel, de a kép láttán azért megbicsaklott a hitem. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem zavarna.
Akit szeretek annak striák vannak a testén, nagy combja, kilátszódnak az erek rajta, a mellei lógnak...
De én ezzel együtt is nagyon szeretem :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!