Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leteznek meg ilyen gondolkodasu emberek?
23 eves fiu vagyok, eletemben soha nem volt baratnom, habar mar kb 10 eves koromtol nezegettem a lanyokat, a liceum kozben is almom volt hogy lesz baratnom, de egy lany sem vett szamban, olyan voltam mint egy rossz vicc, csak csufolkodtak velem. A liceum utan, jartam egyetemre (amit felbenhagytam)de ott atgondoltam az egesz elet lenyeget, elkezdtem maskepp gondolkozni es letrehoztam egy negativ velemenyt a fejemben a lanyokrol latva hogy az osszes lany kurwa, nem ertik az igazi szerelmet, nem kepesek logikusan gondolkozni, de ami leginkabb idegesit az mikor latom milyen bekepzeltek, jon hogy szettorjem az arcukat,feltoroljem veluk a hazat :)) .
Az elmult honapokban 2 lany ajanlotta fel nekem hogy mehetnenk egy kavera,egyet setalni , de visszautasitottam oket.
Nem vagyok meleg, csak egyszeruen megutaltam az embereket.
Pacsi haver! :D
Én is ilyen vagyok. :)
23/F
Kedves Kérdező!
16 éves lány vagyok,és hozzád hasonlóan még sosem volt barátom.Ez nem azért van,mert nem szeretnék magam mellé egy társat,hanem azért mert még nem akadtam rá egy ilyen gondolkodású emberre,mint jelen esetben te,én,vagy remélhetőleg még sokan mások.Viszont számtalanszor gondolok a színtiszta rózsaszín szerelemre,és olyankor mosolyogva táncolok körbe körbe a szobámban.Ez nyálasnak hangzik,de tényleg beérem,pontosabban be kell hogy érjem a puszta gondolatával.Igazad van abban,hogy manapság rengeteg lány folytat tisztességtelen életmódot,de próbálj meg ezen felülemelkedni,és keress tovább.Engem is elszomorít amikor a fiúknak már minden mindegy,csak lyuk legyen.De bízom abban,hogy egyszer valaki tényleg azért fog szeretni aki vagyok,és nem azért ami a lábam között van.Szóval a kérdésedre vissza kanyarodva,nagy valószínűséggel léteznek még ilyen emberek,legalábbis én már büszkén emelhetem magasba a kezemet.Ne add fel.
hagyjad zóna pocok
egy ilyen beteg embernek sosem lesz barátnője, és így legalább utódja sem lesz, aki továbbvinné ezt
Nem minden lány k.rv. Max a 85%. Vannak rendesek is, keress tovább. Sőt! Még aki annak látszik, végül az sem az. Talán könnyelmű, mert van valami a múltjában, ami miatt ilyen lett. De ha találna egy őszintén szerető személyt, akiben nem kell csalódnia, akkor nem csalná meg semmiképp!
Én ilyent is ismerek, nem egyet.
Tudom, hogy el vagy keseredve a rossz tapasztalatok miatt, de ne add fel! Család, szerető társ nélkül az élet semmi, nekem elhiheted. És vannak rendes lányok, nők, még ha nem is sok. Csak keress tovább és ne menj el a lehetőség mellett, ha eljön az idő!
Egyébkén meg a fiúk se különbek...
Mikor a 13 éves retardált kölyök úgy akar udvarolni egy 12 éves lánynak, hogy "most vertemki. tiszta g.c. a kezem hahaha, nagyon tutkó bula vagy, talizunk?" Na ennyit erről.... szóvala normális fiú is kis híján fehér hoplló ritkaságú...
Kedves, #5-ik valaszolo, nagyon ertekelem a karakteredet,a vilag jobb lenne ha tobb ilyen gondolkodasu lany lenne mint te.
Szerintem 16 evesen normalis hogy meg nincs baratod, de nem is baj, minnel kesobb lessz az elso kapcsolatod, annal jobban kifejlodik a gondolkodasmodod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!