Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk szerintetek elegendő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk szerintetek elegendő ennyi együttlét?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

5 éve élek párkapcsolatban. 1 éve együtt is élünk,de az együttlétekből sosem volt sok.Korábban mivel hétvégente találkoztunk,most meg a párom nem igényli. Ez lehet természetes is? Nyugtassatok meg,ha igen! Hetente van 1,nagyon ritkán 2. Én többször szeretném. Nekem ő az első pasim,az első,akivel együtt voltam úgy is..és vágyom rá,de ő nem igényli. Ha próbálkozom ellöki a kezem,hogy nincs kedve. Nem csak akkor,ha dolgozik reggeltől-estig,hanem akkor is,ha mondjuk szabadságon van napokig és itthon vagyunk. Egyébként mindent megkapok tőle,csak ezen a területen van gond. Nincs kémia,vonzódás vagy nem tudom...elképzelhető,hogy neki ennyi az igénye? jegyben járunk egyébként. Nem csak fiúk véleményére vagyok kíváncsi,lányok is írhatnak.:)

25/L

2016. jún. 24. 09:22
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
62%
Ha olyankor rendesen kielégít és figyel rád, akkor ez elég és tök normális. A baj az, hogy neked több az igényed. Amúgy meg nem is értem miért vagy vele, elég érzelemmentesen beszélsz róla. Ha nem szereted, akkor mi értelme?
2016. jún. 24. 13:03
 22/33 A kérdező kommentje:
Érzelemmentesen? Gratulálok,hogy az írás alapján kiveszed az érzelmeket :) Ügyes! Szeretem őt nagyon. Leírtam mik voltak előzőleg..ha nem szeretném azután már régen mással lennék boldog. Pluszban nem próbálnám megbeszélni vele sem.Nem mondtam volna igent és pláne nem élnék egy olyannal,aki nyűg csak nekem,ha nem szeretném nem tudnék vele lefeküdni sem... Sőt leszarnám mi van és itt se kérnék tanácsot. okoska!Akkor írj,ha értelmes..
2016. jún. 24. 14:55
 23/33 anonim ***** válasza:
37%
A mai effeminált férfitársadalomban már ez is szép teljesítmény. Inkább tutujgatják a bránert egy langymeleg kapcsolatban, mint hogy megkeresnék azt a nőt, aki mellett minden percben férfinak érzik magukat.
2016. jún. 24. 15:09
 24/33 A kérdező kommentje:
Ha férfi legyen férfi és akkor lépjen is ki,ha úgy van utolsó. Nem kell tutujgatni..tutujgat más akkor, meg őt is. Bárhol kap egy langymeleg kapcsolatot bárki. De igazit nehéz találni. Ő tervezi a jövőt mellettem..már gyerekeket szeretne.Külföldre akar kiköltözni velem stb.. Most akkor miért,ha nem érzi jól magát?
2016. jún. 24. 15:14
 25/33 anonim ***** válasza:

Nem értelek! Már most az elején kevés a szex, Te többet kívánnál!

Szerinted késöbb ez a dolog fog változni pozitív irányba? Mert szerintem csak még rosszabb lesz! És ezek után jegyben jársz vele? Így akarod leélni az életedet? Vagy majd tartasz mellette egy szeretőt?

Nem értelek!

2016. jún. 24. 15:16
 26/33 anonim ***** válasza:
44%

"Ha férfi legyen férfi és akkor lépjen is ki,ha úgy van utolsó."

A partnerkeresés, vagy a szerelem kényelmetlen elfoglaltság, kérdező. Az embernek ehhez folyamatosan el kell hagynia a komfortzónáját. Izgalmakkal, félelmekkel, féltékenykedéssel, reményekkel, érzelmi hullámokkal, csalódásokkal jár. Ezért van az, hogy sokan inkább a meglévőt, a biztosat választják, és leragadnak, még ha tudva tudják is, hogy messze nem ez az igazi.

2016. jún. 25. 12:36
 27/33 anonim ***** válasza:
55%

Van aki egyedül is férfi a érzi magát.

Ez a nő mellett érzem magam fél finak tipikus szerencsétlen ratyi duma.

2016. jún. 25. 12:48
 28/33 anonim ***** válasza:

Miquel úgylátszik abban a hitben él, hogy az emberek klónok és mindenki ugyanannyira akar d*gni. :) Gondolom nem hallott még arról, hogy mindenkinek különböző a libidója és a kérdező párja nem úgy látszik, hogy megváltozott vagy hazudott, mindig is ilyen volt. Az ilyen beszólások, hogy "akkor nem férfi ha nem akar naponta 10x bszni" nagyon leviszik az amúgy intelligens válaszaid értékét...

Amúgy amikor együtt vagytok az legalább kielégítő? Mert ha akkor is csak 2 perc alatt elmegy és rád tojik akkor tényleg gáz van. De ha legalább akkor kielégítő akkor azt mondanám ez normális csak nem illetek egymáshoz, viszont ilyen témában nem igen lehet kompromisszumot kötni. Nem adhatod neki ki feladatba, hogy dgjon meg hetente 3x ha ő nem akarja, szóval nem tudom milyen megoldást szeretnél... Vagy megelégszel ennyivel vagy keresel mást.

2016. jún. 25. 14:05
 29/33 anonim ***** válasza:

Oszt hol a bánatban olvastál olyat tőlem, hogy "akkor nem férfi ha nem akar naponta 10x bszni"?

Pontosan arra igyekeztem rávilágítani (ezek szerint sikertelenül), hogy erős érzelmek esetén nő, langymeleg kapcsolatban meg csökken a szexuális együttlétek száma.

2016. jún. 26. 11:44
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy a mérete miatt olyan frusztrációt okoz neki az együttlét, hogy vágyak ide vagy oda de csak heti egyszer képes ezt leküzdeni. Érdemes pszichológust feljeresni.

A másik, hogy az itt válaszolók zömében egyedülálló férfiak akik nagyon ki vannak éhezve ezért beszélnek napi 5 szexröl a hét minden napján meg állandóan álló bréröl. A szervezet huzamosabb ideig erre képtelen, hosszútávu kapcsolatban a heti 2-3-4 alkalom ami tartható. Ráadásul a minöség fontosabb. Ha téged heti egyszer rendesen kielégít a párod az is sokkal jobb mintha a hét minden napján berakná 2 percre aztán menne dolgára.

2016. jún. 27. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!