Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért alakultak ki ezek a dolgok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért alakultak ki ezek a dolgok?

Figyelt kérdés

h mennyi az ideális szex naponta, hetente, hány emberrel x évesen, mennyit kell várni a szexel, meg a többi ilyen marhaság? miért akar a legtöbb ember számokhoz kötődni? a partnerhez kellene inkább, meg ha lenne minimális érzelmi intelligenciája az embereknek akk eltudnák dönteni maguktól is, nem kellene a mások által megszabott adatokhoz ragaszkodni/igazodni... az vegye magára aki ezt csinálja, nem akarok általánositani..

23 évesen 19 nővel voltam, senkinek nem tartozok beszámolóval h miért, nem? ebből 8 első talin megvolt és min. 1 hónapig együtt voltunk, nemkellett levadászni mégis működött, és? értitek mire akarok kilyukadni?

2016. jún. 25. 06:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Nagyon beszóltak miatta?
2016. jún. 25. 08:32
 2/3 A kérdező kommentje:
nekem senki nem szólt be, csak annyi h csomó ilyen kérdés van és jólenne megérteni miért
2016. jún. 25. 08:36
 3/3 icu75 ***** válasza:
Nem kell foglalkozni sztereotípiákkal,éld úgy az életed ahogy szeretnéd,nemmások elveit kövesd,csak a sajátodat. Én nő vagyok igaz már nem fiatal,de azt vallom jobb ha még azelőtt kiderül hogy esetleg egyáltalán nem passzolunk az ágyban,mielőtt még érzelmileg kötődnénk. De az is igaz a lányoknak szüksége van kötődésre,bizalomra főleg tinikorban a kezdeteknél(van akinél később se megy másként)
2016. jún. 25. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!