Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy valaki kérdés nélkül belement?

Figyelt kérdés

egy kapcsolatba, szexkapcsolatba, mert nem az a lényeg neki, hogy előtte nyűgözzék le, hanem kapcsolat közben alakultak ki az érzelmek?

Nekem néhány ilyen volt már, de ehhez ugye kellett az, hogy én teljesen nyitott vagyok bárkire, bármire, lehet ez tetszett meg a nőknek.

2016. jún. 25. 10:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a mai világban inkább ez a fajta kapcsolat a jellemző,főleg a fiatalok között,mondhatni divatja van.

Nem nehéz egyáltalán ilyen kapcsolatot találni,persze két embertől függ,vannak feltételei.

Mi harmadiknak keresnénk most plusz egy lányt,ez már kicsit nehezebb feladatnak bizonyul.

2016. jún. 25. 10:31
 2/4 A kérdező kommentje:
mi párt keresünk (nem cseréset) :)
2016. jún. 25. 10:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én kapcsolatom is ilyen nem kérdeztünk semmit csak kialakult... azóta is együtt vagyunk. (ennek már 2 éve.)
2016. jún. 25. 11:13
 4/4 A kérdező kommentje:
énis a jelenlegivel 1 éve lakunk együtt az első perctől kezdve, és tökéletesen megvagyunk, mármár tul jó is :)
2016. jún. 25. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!