Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit csináltok, amikor nyilvános helyen, pl: buszon, suliban stb. , , feláll"?
Figyelt kérdés
Nekem tegnap volt az, hogy szálltam le a buszról és amint megláttam 2 jó csajt már majdnem szétdurrant. Nagyon zavar. Főleg ha még a sors is nagy mérettel álld meg. Nem tudom mit tegyek. Amint meglátok egy jó csajt... Aztán meg nézik, hogy valami a lábam között dudorodik. S.O.S2016. jún. 25. 17:29
1/22 anonim válasza:
Ilyenkor jön az elbújúnk a bokorban rész
2/22 anonim válasza:
Hat igen..itt vannak bajban a hozzam hasonlok, akinek 20 folott van es mem csak itt gyakorin, mert nagyon semmit ha nincs nald taska vagy vmi amit elepakolhatsz :DdD 21/f
4/22 anonim válasza:
farmerben annyira nem látszik, csak picit, ezért is hordok mindig azt. sosem szégyenlem ha feláll, ha valaki esetleg nézni próbálná - már volt rá példa - akkor erősen én is elkezdem őt bámulni, hidd el, nem én jövök zavarba sosem.
5/22 A kérdező kommentje:
Komolyan. Ha lehetne 3 kívánságom, akkor az egyik biztosan az lenne, hogy irányíthassam az erekciómat.
2016. jún. 25. 17:34
6/22 anonim válasza:
Szokott ilyen lenni, főleg ha keveset aludtam. Olyankor a semmitől is elkezd dudorodni egyre jobban. Visszatartani nem lehet. Én olyankor legszívesebben megigazítanám, mert mindig a combomon fekszik, és úgy nagyon kényelmetlen + látszik is. Próbálj valamilyen logikai műveletet számolni fejben. Ha másra figyelsz, akkor biztos hogy lelankad azonnal.
7/22 A kérdező kommentje:
Próbáltam már, csak ugye sok idő, amig a vér kimegy belőle.
2016. jún. 25. 17:44
8/22 anonim válasza:
Jo duma ezzel csajozni h 20 cm folott van es jaj latszik...
9/22 A kérdező kommentje:
Nem akarok a farkammal vagánykodni.
2016. jún. 25. 17:47
10/22 anonim válasza:
Kihúzod magad és nézed a csajok reakcióit! Nagyon szórakoztató! :D
18/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!