Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Mit csináltok, amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit csináltok, amikor nyilvános helyen, pl: buszon, suliban stb. , , feláll"?

Figyelt kérdés
Nekem tegnap volt az, hogy szálltam le a buszról és amint megláttam 2 jó csajt már majdnem szétdurrant. Nagyon zavar. Főleg ha még a sors is nagy mérettel álld meg. Nem tudom mit tegyek. Amint meglátok egy jó csajt... Aztán meg nézik, hogy valami a lábam között dudorodik. S.O.S

2016. jún. 25. 17:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem vezetés közben történt már néhányszor, mivel folyton egy csajon kattogott az agyam. Aztán olyankor mindig váltani próbálok életem eddigi legrosszabb főnöknőjére a hatalmas kapafogaival, patkányfejével, visító hangjával, egyből lelohadok. :D
2016. jún. 25. 19:08
 12/22 A kérdező kommentje:
XD
2016. jún. 25. 19:41
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Táskával próbálom takarni vagy éppen ami nálam van.
2016. jún. 25. 21:01
 14/22 anonim ***** válasza:
Régebben takargattam. Aztán meg letojtam , végül is így működünk, miért szégyenkezzek ? A farmeres dolog hülyeség. Abban is látszik. Nekem átlagos méretű 15cm van mégis ha áll farmerban is látszik. Szóval nem kell ahhoz 20 centis hogy látszódjon. Az már nagyobb gond volt mikor a buszon alig volt hely, össze voltunk préselődve mint a lazacok, és pont előttem egy érett nő volt, én meg ringottam a busszal együtt, és a farkam öt bökdöste :) Meg is lepődött. Pedig nem direkt csináltam. Na jó akkor eléggé kínosan éreztem magam. Végül is nem mondott semmit :)
2016. jún. 26. 12:46
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
farmerben NEM ANNYIRA látszik, de látszik. Olvasd már át mégegyszer amit írtam... ez a legfőbb oka amiért csak farmert hordok.
2016. jún. 26. 14:38
 16/22 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, ezt nehéz irányítani. Ilyenkor én azt szoktam csinálni, hogy amint hazaérek, rögtön kiverem. És farmerben is látszik a kerevedés, akárki akármit mond. Ha szűkebb, akkor egy kissé lelapítja, de a körvonala kirajzolódik, ha meg bővebb, ugyanúgy sátorozik. Pedig nekem átlagos méretű a farkam, de látványosan megnyilvánul az erekcióm.
2016. júl. 6. 22:03
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg ennyire nehéz felfogású emberek vannak itt?!

Látszik.

Valamennyire látszik.

Nem látszik.

Senki nem írta, hogy farmerben nem látszik!!!! Olvasni már elvileg általánosban megtanultatok, itt pedig nem úgy látszik!

Vegyél fel egy farmert, állítsd fel, nézd meg magad a tükörben. Aztán vegyél egy egy mackó nadrágot, tedd meg ugyanezt, meglátod a különbséget. Mindkettőben látszik, de farmerben sokkal "szolidabb", kevésbé "kivehetőbb".

Mindig is tudtam hogy nagy isten állatkertje, de hogy ekkora...

2016. júl. 7. 12:04
 18/22 anonim ***** válasza:

másrészt farmerben pont nem kivehető, hogy milyen, csak az, hogy egy nagy dudorodás van ott, ami lehet azért mert alapjáraton "nagy a csomag", vagy mert éppen "merevedik".

13 éves korom óta farmert hordok, kizárólag, csak tudjam már milyen.

2016. júl. 7. 12:06
 19/22 anonim ***** válasza:
"csak tudom már milyen"
2016. júl. 7. 17:09
 20/22 anonim ***** válasza:
Valójában minden fajta nadrágban látszik valamennyire a merevedés. Ha szűkebb, nem lesz olyan kiemelkedő, de ha valahogy oldalra simul a combhoz, akkor lehet látni, hogy milyen hosszú.
2016. aug. 26. 14:55
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!