Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám átvenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám átvenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy haverom vett nekem gumit de mindig van itthon valakin. Hogy tudna elhozni nekem vagy átvenni? Es ugy h én nem megyek el érte mert nem tudok?

Légyszi csak értelmes válaszokat sürgős lenne!!!

2016. jún. 25. 22:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Tegye bele valami dobozba
2016. jún. 25. 22:35
 2/11 A kérdező kommentje:
Es ugy milyen ürüggyel hozza el h mi van benne?
2016. jún. 25. 22:37
 3/11 anonim ***** válasza:

Ez most egy komoly kérdés? Eleve miért is gáz, hogy kell neked gumi? A szüleid kiakadnának vagy mi? Hány éves vagy?

Amúgy meg simán beviszi, miért kéne azt látniuk mondjuk egy szatyorban? És mi közük van hozzá?

2016. jún. 25. 22:37
 4/11 anonim ***** válasza:
Bzmg.... jojjon hozzad. Kerjen valami netes segitseget, a szobadba meg megy a biznisz. De 11 evesen minek neked gumi? Vizbombanak?
2016. jún. 25. 22:38
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Felugrott hozzád a haverod,be kell mindenről számolnod otthon? Vagy megmotozzák a haverod ?
2016. jún. 25. 22:38
 6/11 anonim ***** válasza:
Vagy kiveszi a becsomagolt gumikat és belerakja a zsebébe és te meg a szobádban átveszed és elteszed, ha ennyire para, hogy gumit veszel..:D
2016. jún. 25. 22:39
 7/11 anonim ***** válasza:
60%
Nézz valami videót "hogyan csempésszünk cuccokat a börtönbe" címmel.
2016. jún. 25. 22:43
 8/11 anonim ***** válasza:
90%

De támadt is egy jó ötletem.

Vannak ilyen fémkapszulák, ami bele tudsz tenni valamit. Tegye a belsejébe a gumit,csöngessen be hozzátok, kéredzkedjen el hozzátok wc-re, aztán ne húzza le, te pedig halászd ki belőle.

2016. jún. 25. 22:45
 9/11 zóna_pocok ***** válasza:

Szerintem tegye le az ajtotok ele es amikor letette rad ir facen. Te azonnyomban felpattansz, kinyitod az ajtot es zsebre vagod a cuccot.

Vagy egyszeruen csak felmegy hozzatok es a szobadban atadja...

2016. jún. 25. 22:49
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Átadja neked a szobádban, ennyi. Gondolom csak nem motozzák meg a szüleid az ajtóban,hogy mi van nála.
2016. jún. 25. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!