Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti strandolás előtt szoktatok masztizni?
Figyelt kérdés
Itt a strand szezon,és minden évben elmegyünk fürdeni.Viszont előtte olyan kellemetlenül érzem magam,ott lesz egy csomó ember,sok csaj és tuti hogy felfog állni,mert szinte minden évben ez van.Legtöbbször a vízben szokott izgalmi állapotom lenni.Jövőhéten mennénk,szerintetek előtte 1 nappal verjem ki?2016. jún. 26. 16:25
1/7 anonim válasza:
ugyis felfog állni ha kivered ha nem..próbáld arra kiverni akire feláll :D
2/7 anonim válasza:
Minek (?) verd ki a strand budijában .
3/7 anonim válasza:
1 nappal korábban, annak nincs hatása, inkább indulás előtt gyors
4/7 anonim válasza:
sztem verd ki amikor csak tudod.
a strandon is óránként és akkor tuti nem áll fel
5/7 anonim válasza:
Felesleges, akkor is feláll. :D Vízben nem látszik.
De mitől áll fel állandóan strandon? Annyi csaj, annyi fiatal csaj és annyi jó csaj nincs azért. Hova jársz te strandra?
6/7 anonim válasza:
Lány vagyok.Minden fiú ki szokta verni strand előtt??
7/7 Gábor19... válasza:
Nekem ajánlott:D ugyan is pont olyan perverzitásom van hogy gerjedek a felfújható strandlabdával, gumimatraccal, lovagló játékokkal játszadozó/hancúrozó lányokra:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!