Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Beteg vagyok vagy ez megszokott?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteg vagyok vagy ez megszokott?

Figyelt kérdés
Harmincas ffi vagyok. Nem tudok csak a szexre gondolni. Folyton azon jár az agyam, hogy tudok kielégülni, akár pénzért is. Szinte megemészt a vágy. Ez tölti ki a napjaim az óráim. Mikor végre megkapom, akkor is legfeljebb három napig vagyok úgy ahogy elégedett. Nem tudok betelni a nőkkel, egyszerűen imádom őket, a testüket. Irreális dolgokat is tettem már, hogy megkapjam amire vágyom és nem nyugszom míg nincs meg!
2016. jún. 26. 17:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy van benned valami, ami nem hagy téged nyugodni. Például egy vágy, amit szeretnél megélni, de sosem sikerült eddig.
2016. jún. 26. 17:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez súlyos szexfüggőség. Egyszer olvastam egy szexfüggő férfi önvallomását, ő is így kezdte, aztán csak fokozódott a helyzet. Egy idő után már annyira nem élvezte a szexet, hogy csak úgy tudott kielégülni, hogy már dugás közben is a következő nőre gondolt, akit megszerez. Aztán később már férfiakkal is próbálkozott, mert a nők nem elégítették ki.

Negyvenes éveire érzelmileg teljesen kiégett, csak a vágyai hajtották.

Bizonyára valamilyen pszichés oka van, célszerű lenne szakemberhez fordulnod annak érdekében, hogy képes legyél kielégítő szexre és az intimitás megélésére.

2016. jún. 26. 17:45
 3/3 icu75 ***** válasza:
Szerintem nem vagy beteg. Egyszerűen az a szex amit így megkapsz,csak pillanatnyilag elégít ki téged,csak testi szintén. Ahhoz hogy valaki igazán kielégültnek érezze magát a te korodban : a szex mennyisége és minősége is kielégítő kell legyen és (lehet hogy nem érzed) de az érzelmi kielégülés is kell. Én is 30évesen vettem észre magamon hogy nem igazán elégít ki a szex akármilyen jó is volt éppen akkor. Huszonévesen elég volt a "csak szex" mindig volt benne valami új,valami más,nem kívántam többet. Aztán egyszercsak változni kezdett a dolog,hiába volt kielégítő a szex végül nem adott többet mint egy maszturbálás,csupán fizikai kielégülést. Kiéltem magam,de nem "égtek ki" ezután lett egy komoly "szerelmi" kapcsolatom és újra "kerek" minden immár 11éve.
2016. jún. 26. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!