Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteg vagyok vagy ez megszokott?
Figyelt kérdés
Harmincas ffi vagyok. Nem tudok csak a szexre gondolni. Folyton azon jár az agyam, hogy tudok kielégülni, akár pénzért is. Szinte megemészt a vágy. Ez tölti ki a napjaim az óráim. Mikor végre megkapom, akkor is legfeljebb három napig vagyok úgy ahogy elégedett. Nem tudok betelni a nőkkel, egyszerűen imádom őket, a testüket. Irreális dolgokat is tettem már, hogy megkapjam amire vágyom és nem nyugszom míg nincs meg!2016. jún. 26. 17:08
1/3 anonim válasza:
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy van benned valami, ami nem hagy téged nyugodni. Például egy vágy, amit szeretnél megélni, de sosem sikerült eddig.
2/3 anonim válasza:
Ez súlyos szexfüggőség. Egyszer olvastam egy szexfüggő férfi önvallomását, ő is így kezdte, aztán csak fokozódott a helyzet. Egy idő után már annyira nem élvezte a szexet, hogy csak úgy tudott kielégülni, hogy már dugás közben is a következő nőre gondolt, akit megszerez. Aztán később már férfiakkal is próbálkozott, mert a nők nem elégítették ki.
Negyvenes éveire érzelmileg teljesen kiégett, csak a vágyai hajtották.
Bizonyára valamilyen pszichés oka van, célszerű lenne szakemberhez fordulnod annak érdekében, hogy képes legyél kielégítő szexre és az intimitás megélésére.
3/3 icu75 válasza:
Szerintem nem vagy beteg. Egyszerűen az a szex amit így megkapsz,csak pillanatnyilag elégít ki téged,csak testi szintén. Ahhoz hogy valaki igazán kielégültnek érezze magát a te korodban : a szex mennyisége és minősége is kielégítő kell legyen és (lehet hogy nem érzed) de az érzelmi kielégülés is kell. Én is 30évesen vettem észre magamon hogy nem igazán elégít ki a szex akármilyen jó is volt éppen akkor. Huszonévesen elég volt a "csak szex" mindig volt benne valami új,valami más,nem kívántam többet. Aztán egyszercsak változni kezdett a dolog,hiába volt kielégítő a szex végül nem adott többet mint egy maszturbálás,csupán fizikai kielégülést. Kiéltem magam,de nem "égtek ki" ezután lett egy komoly "szerelmi" kapcsolatom és újra "kerek" minden immár 11éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!