Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A legjobb barátok szexelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kecskesajtann kérdése:

A legjobb barátok szexelni akar velem és nem tudom h mit csináljak?

Figyelt kérdés
Lány vagyok és már évek óta ismerjük egymást de az utóbbi hónapokban nagyon jóba lettünk nem járunk meg semmi ő együtt van az egyik legjobb barátnőmmel és mégis velem szeretné nem vele. Ráadásul tegnap megírtam neki h majd. De ma reggel már azt írta h n velem szeretné. Most mit csináljak lehet h már készen állok rá vagy nem? Segítsek pls. És légyszi értelmes válaszokat kérek mert ez nagyon fontos nekem.

#szex #Nem tudom h mit csináljak
2016. jún. 29. 08:58
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

miközben együtt van a legjobb barátnőddel...?

Szép kis "legjobb barát", akkor nem akarom tudni, milyenek veled az ellenségeid.

2016. jún. 29. 09:05
 2/24 anonim ***** válasza:

A topik 18 év fölöttieknek van. Amúgy mondd el a barátnődnek, akivel már. Szerény véleményem szerint mindkettőtöket meg akar szexelni. Gyanítom a barátnőd a kelendőbb csaj, te pedig a visszahúzódóbb.

F25

2016. jún. 29. 09:05
 3/24 anonim ***** válasza:
Nem volna szép ha lefeküdnél a legjobb barátnöd pasijával!!
2016. jún. 29. 09:16
 4/24 A kérdező kommentje:
Ramiz Karaeski tudom de ő nem foglalkozik vele én igen és lehet h csak az az oka h ő nem én meg igen
2016. jún. 29. 09:44
 5/24 anonim ***** válasza:
ő nem foglalkozik vele???
2016. jún. 29. 09:53
 6/24 A kérdező kommentje:
A barátnőm a legjobb barátommal de én igen
2016. jún. 29. 09:55
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a benyomásom, hogy te már eldöntötted magadban, hogy megdugatod magad a pasival. Hát, a te életed, csak azt nem értem, minek jössz pont ide a gyakorira, és miért akarsz vadidegen emberek anonim válaszaiból megerősítést kapni, hogy jóvanazúgy, mindenkiígycsinálja, te is menj, csináld csak.

Aztán a jövő héten meg kiírod a picsogást, hogy utál a legjobb barátnőm is, ki akarja kaparni a szememet, meg a legjobb barátom is, pedig nem vagyok én olyan rossz lány, csak annyi a bűnöm, hogy viszketett a puncim :D

Mit akarsz tőlünk, gyakoris olvasóktól? Mert ha mi családi drámát akarunk, akkor inkább megnézünk egy nyálas szappanoperát, arról legalább tudjuk, hogy csak színészek megjátsszák, és nem tényleg éppen valaki elcseszi a barátságait egy numeráért.

Szóval? Mit írjunk neked? Hogy hol vegyetek kotont, mert akkor már legalább védekezzetek?

2016. jún. 29. 10:03
 8/24 anonim ***** válasza:

Meg gondolom, azóta kaptál vagy egy tucat privis ajánlatot netmacsóktól, hogy ne a barátoddal, mert házinyúlra nem lövünk, hanem akkor majd inkább ők megcsinálnak, okosban, a nevüket se árulják el, jobb lesz úgy neked is.

Eltaláltam?

2016. jún. 29. 10:05
 9/24 A kérdező kommentje:
Nem. Azért jövök fel h tanácsot kérjek tőletek mert mindig mindent lebaszol de ezt nem akarom mert fontos nekem...nem tudom h hogyan döntsek és tanácsot segítséget szeretnék kérni
2016. jún. 29. 10:25
 10/24 A kérdező kommentje:
Elbaszok*
2016. jún. 29. 10:26
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!