Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátok szexelni akar velem és nem tudom h mit csináljak?
miközben együtt van a legjobb barátnőddel...?
Szép kis "legjobb barát", akkor nem akarom tudni, milyenek veled az ellenségeid.
A topik 18 év fölöttieknek van. Amúgy mondd el a barátnődnek, akivel már. Szerény véleményem szerint mindkettőtöket meg akar szexelni. Gyanítom a barátnőd a kelendőbb csaj, te pedig a visszahúzódóbb.
F25
Nekem az a benyomásom, hogy te már eldöntötted magadban, hogy megdugatod magad a pasival. Hát, a te életed, csak azt nem értem, minek jössz pont ide a gyakorira, és miért akarsz vadidegen emberek anonim válaszaiból megerősítést kapni, hogy jóvanazúgy, mindenkiígycsinálja, te is menj, csináld csak.
Aztán a jövő héten meg kiírod a picsogást, hogy utál a legjobb barátnőm is, ki akarja kaparni a szememet, meg a legjobb barátom is, pedig nem vagyok én olyan rossz lány, csak annyi a bűnöm, hogy viszketett a puncim :D
Mit akarsz tőlünk, gyakoris olvasóktól? Mert ha mi családi drámát akarunk, akkor inkább megnézünk egy nyálas szappanoperát, arról legalább tudjuk, hogy csak színészek megjátsszák, és nem tényleg éppen valaki elcseszi a barátságait egy numeráért.
Szóval? Mit írjunk neked? Hogy hol vegyetek kotont, mert akkor már legalább védekezzetek?
Meg gondolom, azóta kaptál vagy egy tucat privis ajánlatot netmacsóktól, hogy ne a barátoddal, mert házinyúlra nem lövünk, hanem akkor majd inkább ők megcsinálnak, okosban, a nevüket se árulják el, jobb lesz úgy neked is.
Eltaláltam?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!