Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetek vonzó ennyire kövéren?
Amúgy is molettebb voltam, de az utóbbi hónapokban még jobban meghíztam (169 cm, 84 kiló). Viszont a férjem szerint még vonzóbb vagyok így, és kér hogy ne fogyókúrázzak.
Mit gondoltok? Lehet, hogy tényleg jobban tetszem neki így?
26/N
Igen. Mindenki más, mindenkinek más az ízlése.
Szóval szerintem hallgass rá :D
Viszont egyre vigyázni kell: Van kb 15 kg túlsúlyod, ami még nem veszélyes, de ha tovább hízol az lesz.
A legtöbb embernek nem tetszenek a kövér nők, de ez az oldal is jó példa arra hogy létezik a kövérimádó emberek kisebbsége.
Ha neki tetszel így, akkor azt hidd el szerintem őszintén gondolja.
Ha te jól érzed magad így,akkor no probléma.Addig amíg az egészségedet nem veszélyezteted a kövérséggel,addig nincs probléma szerintem.Amúgy meg ne értsd félre,nem kövér a 84 kg,attól függ,hogy oszlik el rajtad.
Azt nem tudom,hogy jobb-e így az alakod,mert képet nem látok rólad,de mindenkinek más,ami tetszik.Magadnak akarj tetszeni elsősorban!
4-es válaszolónak!
Nem tudom a kérdező hölgyön,hogy oszlik el ez a 84 kg.Ez a döntő,ha képet látnék,akkor eldönthetném,milyen,így nem.Van,aki pl a hasára hízik és az úgy csúnya,személy szerint.Viszont ha sportol és az izomtömeg miatt ennyi,az megint más,akkor egyenletesen oszlik el a súly.
9:
Elég fontos hogy megadta a magasságát is. 169 cm és ehhez 84 kg. És elég világosan leírta hogy az extra súly valószínűleg nem izomzat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!