Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetek vonzó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetek vonzó ennyire kövéren?

Figyelt kérdés

Amúgy is molettebb voltam, de az utóbbi hónapokban még jobban meghíztam (169 cm, 84 kiló). Viszont a férjem szerint még vonzóbb vagyok így, és kér hogy ne fogyókúrázzak.

Mit gondoltok? Lehet, hogy tényleg jobban tetszem neki így?

26/N

2016. jún. 29. 12:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne a férjed miatt fogyj vagy hízz, hanem saját magad miatt!
2016. jún. 29. 14:38
 12/15 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy tényleg vonzóbb vagy számára.

Viszont magad miatt fogyj, vagy hízz, ne miatta!

A Te tested a tied, ha nem érzed jól magad így, akkor fogyózz!

2016. jún. 29. 15:22
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Jaj,,Megadta a hölgy,hogy 169 cm magas és 84 kg ,de ez kevés mivel fene se tudja hogy oszlik el rajta a súly! Szóval teljesen mindegy a hölgy súlya.Ugyanis 80-kg-os hölgyet is láttam,aki 160 cm magas volt és fullos nő szerintem.
2016. jún. 29. 17:51
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem tűnik vészesnek a dolog, főleg, ha a férjed szereti a teltebb alkatot. Többet csak képről lehet mondani.
2016. jún. 30. 01:42
 15/15 anonim válasza:
Szerintem ne a parodert, meg ne masokert, hanem sajat magad erdekeben kezdj el egeszsegesen etkezni es sportolni, mert tulsulyos vagy, es ha ezt tovabb toleralod/toleraljak, akkor meg tovabb hizhatsz! Sosem kesö egeszsegesen elni! Ha gondolod priviben szivesen segitek egy fogyast megtervezni. Csak semmi drasztikus vagy koplalos etrend, ne izgulj :D
2017. márc. 12. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!