Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek az orgazmus ugyanolyan érzés, mint a férfiaknak?
Úgy értem:
Ha izgatják a csiklót úgy, mint a férfiaknál a péniszt, akkor a nők ugyanazt az érzést érzik mint a férfiak, ugyanolyan intenzitással, milyenséggel?
Vagy a nőknek más?
másképp fogalmazva: ha egy férfi önkielégítést végez, akkor ha egy nő csinálja magának ugyanezt, ugyanazt az érzést fogja érezni, mint a férfi, ugyanolyan intenzitással, milyenséggel, vagy pedig mást?
Nincs olyan ember aki erre válaszolni tudna,hiszen én lányként honnan tudnám,hogy egy fiú mit érez naszti közben.?
És ez fordítva is igaz.
En nokent azt mondom, a noknek sokkal nagyobb munka elerni, vagy rutinna tenni az orgazmust, mint a ferfiaknak. Es oriasi tabu, rengeteg a hazugsag. A nok egy nagy reszenek problemaja van az orgazmus eleresevel, intenzitasaval. Sokan nem is tudjak a partnerrel elerni, vagy nem a behatolastol.
A visitozas, nyuszites alapvetoen kamu.
Nem megkeseredett luvnya vagyok, csak nagyon sok no bizalmas vallomasat hallottam.
Nekem idovel jott meg a keszseg. Mostanra eros huvelyi orgazmusom is lett.
De irigykedem a ferfiakra. Ugy erzem, a csiklo izgatasa nem lehet egyenlo a peniszevel. A ferfiaknak sokkal nagyobb borfeluletuk van tobb erzekeny ponttal. Kevesbe kifinomult kez, ugy gondolom, konnyen talal rajta fogast.
A noi orgazmus torekenyebb, nagyobb kitartassal, tanulassal elerheto valami az atlag szamara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!