Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Zavarna, ha egy lányról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha egy lányról kiderülne, hogy aszexuális?

Figyelt kérdés
Ettől függetlenül rendszeresen élne szexuális életet veled, nem zavarja a szex, csak nem élvezi és nem is kívánja, legalábbis testileg. Tudnál egy ilyen lánnyal járni?
2016. júl. 3. 18:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%
Engem bántana, ha a páromnak nem okozna örömöt a szex.
2016. júl. 3. 19:25
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem. de inkább keres egy aszex fiút az a biztos.
2016. júl. 3. 23:10
 13/16 anonim ***** válasza:
47%
Hogyne zavarna. Ne úgy tekintsen már a szexre mint valami szükséges rosszra amin át kell esni miközben fekszik és bámulja a plafont.
2016. júl. 4. 10:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Csak ilyen lánnyal tudnék járni.
2016. júl. 25. 23:31
 15/16 anonim ***** válasza:

Én is csak ilyennel tudnék járni, én is ilyen vagyok

20F

2016. aug. 9. 16:26
 16/16 anonim ***** válasza:
épp ezzel próbálkozom, valaki segíthetne... Én nem tudom mit tegyek vele, alig beszél, azt se tudom mit szabad mit nem mire lehet gondolni mire nem én elfogadok bármit, csak mondaná mit kell elfogadni...
2016. szept. 15. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!