Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha a GyIK-en minden férfinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a GyIK-en minden férfinek fontos a másik fél orgazmusa, anyuci lábának nyomkodása, nők vágyainak kielégítői akarnak lenni, akkor miért van ennyi boldogtalan nő, aki ráadásul még kielégületlen is?

Figyelt kérdés
2016. júl. 4. 10:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Mert a rendes pasik gykn vannak ők meg a bulizós páwákat kapják fel.
2016. júl. 4. 10:39
 2/19 anonim ***** válasza:
93%

Mert itt erőteljes önreklám megy. Már maga a kiírt kérdés is reklám volt csak (nyilván a pár kérdéssel alább kiírt ihlette ezt a kérdést).

Aki komolyan ilyen az nem reklámozza hanem bizonyítja;)

2016. júl. 4. 10:39
 3/19 A kérdező kommentje:
Vagyis kamu? Csak azért írják, mert így akarnak kapcsolatot? Vagy így talán ráiuk írnak privátban, mert különbenn senki sem beszęlget velük? Szóval marad minden a régiben.
2016. júl. 4. 10:46
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb férfi figyel a nőre és fontos a partnere kielégülése. Más kérdés, hogy egyéjszakás esetén vagy rossz párkapcsolatban sokan bunkó módon csak magukra koncentrálnak. 24/f
2016. júl. 4. 11:01
 5/19 anonim ***** válasza:
Mert a szex két emberes játszma. Ha a nőnek nem jó arról ő is tehet.
2016. júl. 4. 11:03
 6/19 anonim ***** válasza:
67%

nekem ezek nagyon is fontosak, de én házas vagyok, 8 éve kapcsolatban és 30 vagyok.

Szóval a kérdésedre a válasz: az ilyen pasik foglaltak

2016. júl. 4. 11:10
 7/19 anonim ***** válasza:
68%
Szintén mint a #6-os :-D ... a mi párjaink nem jönnek ide panaszkodni, mert nincs rá okuk :-P
2016. júl. 4. 11:14
 8/19 anonim ***** válasza:
92%

(Jaj, de le leszek pontozvaaa...)

Azért, mert itt valójában csak bármit leírnak, hogy akár csak egy puncinak a közelébe jussanak.

A valóságban a leggyökerebb, punci közelében csak születéskor tartózkodó pancserek vannak.

Én férfi vagyok, tudom hogy a punciért hajlandóak vagyunk ferdíteni. Még mi is, akik már voltak pár nedves mennyországban.

Azok, akik a csajozás sikerességét a jóképűség, a gazdagság és izmosság szorzatának gondolják, vagy épp bármilyen csajt szépnek írnak aki kérdez, ezt nagyon túlzásba viszik.

Kérdezz mint nagymellű, akkor a kicsi lesz a gagyi. Kérdezz mint kis mellű, és a nagy mellű lesz a gagyi.

És ugyanazoknak az embereknek...

Persze van kivétel, aki nem alázkodik meg annyira, vagy hazudik ennyit. De kb vagyunk az oldalon 10en ilyenek?

Az a 10 emberke, aki a valóságban is szokott csajozni és vannak sikerei is.

Szóval annyira ne hidd, hogy ez az egész oldal őszinte+önfeláldozó+kedves+szexisten+nagyon rendes pasikból áll.

2016. júl. 4. 11:25
 9/19 anonim ***** válasza:

"Szóval annyira ne hidd, hogy ez az egész oldal őszinte+önfeláldozó+kedves+szexisten+nagyon rendes pasikból áll."

Az egész oldal nem ,de sokan vannak. ;)

2016. júl. 4. 11:35
 10/19 anonim ***** válasza:
Vannak itt kamusok szép számmal, de azért kérdezném a 66%-os emberkét, hogy miért veszi egy kalap alá azokat a férfiakat is velük, akik őszintén elismerik, hogy nekik fontos a nő orgazmusa?
2016. júl. 4. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!