Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a GyIK-en minden férfinek fontos a másik fél orgazmusa, anyuci lábának nyomkodása, nők vágyainak kielégítői akarnak lenni, akkor miért van ennyi boldogtalan nő, aki ráadásul még kielégületlen is?
Mert itt erőteljes önreklám megy. Már maga a kiírt kérdés is reklám volt csak (nyilván a pár kérdéssel alább kiírt ihlette ezt a kérdést).
Aki komolyan ilyen az nem reklámozza hanem bizonyítja;)
nekem ezek nagyon is fontosak, de én házas vagyok, 8 éve kapcsolatban és 30 vagyok.
Szóval a kérdésedre a válasz: az ilyen pasik foglaltak
(Jaj, de le leszek pontozvaaa...)
Azért, mert itt valójában csak bármit leírnak, hogy akár csak egy puncinak a közelébe jussanak.
A valóságban a leggyökerebb, punci közelében csak születéskor tartózkodó pancserek vannak.
Én férfi vagyok, tudom hogy a punciért hajlandóak vagyunk ferdíteni. Még mi is, akik már voltak pár nedves mennyországban.
Azok, akik a csajozás sikerességét a jóképűség, a gazdagság és izmosság szorzatának gondolják, vagy épp bármilyen csajt szépnek írnak aki kérdez, ezt nagyon túlzásba viszik.
Kérdezz mint nagymellű, akkor a kicsi lesz a gagyi. Kérdezz mint kis mellű, és a nagy mellű lesz a gagyi.
És ugyanazoknak az embereknek...
Persze van kivétel, aki nem alázkodik meg annyira, vagy hazudik ennyit. De kb vagyunk az oldalon 10en ilyenek?
Az a 10 emberke, aki a valóságban is szokott csajozni és vannak sikerei is.
Szóval annyira ne hidd, hogy ez az egész oldal őszinte+önfeláldozó+kedves+szexisten+nagyon rendes pasikból áll.
"Szóval annyira ne hidd, hogy ez az egész oldal őszinte+önfeláldozó+kedves+szexisten+nagyon rendes pasikból áll."
Az egész oldal nem ,de sokan vannak. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!