Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha a GyIK-en minden férfinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a GyIK-en minden férfinek fontos a másik fél orgazmusa, anyuci lábának nyomkodása, nők vágyainak kielégítői akarnak lenni, akkor miért van ennyi boldogtalan nő, aki ráadásul még kielégületlen is?

Figyelt kérdés
2016. júl. 4. 10:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
30%

#8-as adom a véleményedet!

Szerintem abszolút igazad van. Azokkal a pasikkal, akik idejárnak csajozni már eleve valami gond van, mert normális, igényes pasi a valóságban névvel, arccal képes egy nőt felszedni.:)

A legtöbb "férfi" itt nagyon szánalmas.:/

Nyílván hazudoznak össze-vissza, hogy egy lánnyal beszélhessenek vagy valami többet kicsikarjanak belőlük.

18/L

2016. júl. 4. 11:45
 12/19 anonim ***** válasza:
Mindenki maga tehet a boldogságáról.Amúgy a nők választanak nem tudtad.Ha rosszúl választ az az ő baja is.
2016. júl. 4. 11:50
 13/19 anonim ***** válasza:
95%
#11: látszik, hogy még csak 18 éves vagy.
2016. júl. 4. 11:51
 14/19 A kérdező kommentje:
Ezek alapján elég gáz, hogy az őszinte kérdezők őszinte válaszként kapják a kamut. És milyen rossz lehet, aki tényleg tudatlanul kérdez ès élvezkedik rajta a sok barom. De ha itt ezen az oldalon sikeresek ezzel a hozzáállással, akkor hogy nem jöttek még rá, hogy ugyanez a való életben is bevállhat.? Azért innen igencsak össze lehet szedni hasznos infókat is, hogy működő kapcsolatra tehessenek szert.
2016. júl. 4. 12:12
 15/19 anonim ***** válasza:

"Ezek alapján elég gáz, hogy az őszinte kérdezők őszinte válaszként kapják a kamut."

Már aki és ahol.

Ha kamu ,előbb utóbb kiderül ,de ez a kérdésen is múlik.

2016. júl. 4. 12:16
 16/19 anonim ***** válasza:

Ha valaki engem kérdez arról, hogy miért nem tudok ismerkedni, akkor elég hamar rájön, hogy ilyen helyzetben tényleg nem lehet.

Még nincs munkám, kis városban élek ahol szinte mindenki mindenkit ismer, a baráti társaság feloszlott pár éve, nincs kivel bármit is csinálni... Így aztán baromi nehéz kint ismerkedni.

Erről az önző szextől meg annyit, hogy a nőt még szexkapcsolatban is úgy kezelem, mintha a párom lenne.

2016. júl. 4. 12:24
 17/19 anonim ***** válasza:

a kérdezővel és 16os válaszolóval nagyon egyet értek.

25F vagyok. több éve hogy már regisztráltam és csak a sexes kérdéseket olvasgatom ha feljövök (ritkán). nagyon sok ero üzi és képcserét lezavartam már. volt h 1 csajjal több héten keresztül. viszont ez engem mai napig se zavar.

de 16osnak is igaza van abban h számít a körülmény. nekem voltak már igaz barátaim. ma már csak kevés igaz barátom van, és nagyon sok olyan akik csak azért mert nincs más. Ez a falu. barátnőböl is lehetne ilyen okból. csak h legyen faxom toka, és h olyan hírek keringjenek rólam a faluban amiket sose moshatok le magamról. Itt nincs magánélet.

persze a gyakorin arctalanul, nyomtalanul lehet szórakozni. Ezért is jó

2016. júl. 4. 12:57
 18/19 anonim ***** válasza:

Pedig elhihetitek, hogy vannak itt szép számmal, akik normálisan válaszolnak :-) Ismerek, ismertem sok törzsgárdás gyk-st és jó páran ismernek engem is :-D

#11: Jártam ide csajozni :-P Onnan jött a dolog, hogy nem csajozni jártam ide, hanem normálisan válaszolgatni és volt szerencsém partnereket találni spontán. Aztán volt, hogy poénból azért jöttem fel újra, hogy kipróbáljam, hogy megy ha direkt azt akarok: az is sikeres volt. Hozzáteszem, hogy én nem írtam ki ide egy kérdést sem soha, csak válaszolok őszintén és normálisan (már amikor lehet :-D ) és soha nem írok rá senkire direktbe - jönnek a privátok maguktól :-P -, valamint nekem az életben sincs gondom azzal, hogy partnert találjak. Ez csak egy plusz csatorna erre ;-)

#16: Te is rájöttél a titokra :-D Még egy egyéjszakást (vagy pár órást) is úgy kell kezelni, mintha életed szerelme lenne ... Meghálálja magát :-D

2016. júl. 4. 13:07
 19/19 anonim ***** válasza:
48%

18. Persze... Ismerkedni nem, max dugni van jelentkező.

Miért? Mert olyan választ kapnak, ami felizgatja a ribizlijét.

Normális nő nem itt fog ismerkedni, főleg nem szexuális kérdés miatt. Maximum szerelem témakörben, de ott sem sokan.

Tudom, mert szexuális témában ha véletlen kicsit elmagyarázom, akkor felizgulnak és írnak a viszketegek.

Egyik sem azt akarta hogy szeressem, hanem úgy ujjazzam meg/nyaljam ki/dugjam meg, ahogy leírtam, vagyis ahogy szeretem csinálni.

Persze akad minden alól kivétel, de nagyon kevés.

2016. júl. 4. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!