Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a GyIK-en minden férfinek fontos a másik fél orgazmusa, anyuci lábának nyomkodása, nők vágyainak kielégítői akarnak lenni, akkor miért van ennyi boldogtalan nő, aki ráadásul még kielégületlen is?
#8-as adom a véleményedet!
Szerintem abszolút igazad van. Azokkal a pasikkal, akik idejárnak csajozni már eleve valami gond van, mert normális, igényes pasi a valóságban névvel, arccal képes egy nőt felszedni.:)
A legtöbb "férfi" itt nagyon szánalmas.:/
Nyílván hazudoznak össze-vissza, hogy egy lánnyal beszélhessenek vagy valami többet kicsikarjanak belőlük.
18/L
"Ezek alapján elég gáz, hogy az őszinte kérdezők őszinte válaszként kapják a kamut."
Már aki és ahol.
Ha kamu ,előbb utóbb kiderül ,de ez a kérdésen is múlik.
Ha valaki engem kérdez arról, hogy miért nem tudok ismerkedni, akkor elég hamar rájön, hogy ilyen helyzetben tényleg nem lehet.
Még nincs munkám, kis városban élek ahol szinte mindenki mindenkit ismer, a baráti társaság feloszlott pár éve, nincs kivel bármit is csinálni... Így aztán baromi nehéz kint ismerkedni.
Erről az önző szextől meg annyit, hogy a nőt még szexkapcsolatban is úgy kezelem, mintha a párom lenne.
a kérdezővel és 16os válaszolóval nagyon egyet értek.
25F vagyok. több éve hogy már regisztráltam és csak a sexes kérdéseket olvasgatom ha feljövök (ritkán). nagyon sok ero üzi és képcserét lezavartam már. volt h 1 csajjal több héten keresztül. viszont ez engem mai napig se zavar.
de 16osnak is igaza van abban h számít a körülmény. nekem voltak már igaz barátaim. ma már csak kevés igaz barátom van, és nagyon sok olyan akik csak azért mert nincs más. Ez a falu. barátnőböl is lehetne ilyen okból. csak h legyen faxom toka, és h olyan hírek keringjenek rólam a faluban amiket sose moshatok le magamról. Itt nincs magánélet.
persze a gyakorin arctalanul, nyomtalanul lehet szórakozni. Ezért is jó
Pedig elhihetitek, hogy vannak itt szép számmal, akik normálisan válaszolnak :-) Ismerek, ismertem sok törzsgárdás gyk-st és jó páran ismernek engem is :-D
#11: Jártam ide csajozni :-P Onnan jött a dolog, hogy nem csajozni jártam ide, hanem normálisan válaszolgatni és volt szerencsém partnereket találni spontán. Aztán volt, hogy poénból azért jöttem fel újra, hogy kipróbáljam, hogy megy ha direkt azt akarok: az is sikeres volt. Hozzáteszem, hogy én nem írtam ki ide egy kérdést sem soha, csak válaszolok őszintén és normálisan (már amikor lehet :-D ) és soha nem írok rá senkire direktbe - jönnek a privátok maguktól :-P -, valamint nekem az életben sincs gondom azzal, hogy partnert találjak. Ez csak egy plusz csatorna erre ;-)
#16: Te is rájöttél a titokra :-D Még egy egyéjszakást (vagy pár órást) is úgy kell kezelni, mintha életed szerelme lenne ... Meghálálja magát :-D
18. Persze... Ismerkedni nem, max dugni van jelentkező.
Miért? Mert olyan választ kapnak, ami felizgatja a ribizlijét.
Normális nő nem itt fog ismerkedni, főleg nem szexuális kérdés miatt. Maximum szerelem témakörben, de ott sem sokan.
Tudom, mert szexuális témában ha véletlen kicsit elmagyarázom, akkor felizgulnak és írnak a viszketegek.
Egyik sem azt akarta hogy szeressem, hanem úgy ujjazzam meg/nyaljam ki/dugjam meg, ahogy leírtam, vagyis ahogy szeretem csinálni.
Persze akad minden alól kivétel, de nagyon kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!