Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szolis bőr tényleg vonzóbb, mint a fehérebb?
1/12 A kérdező kommentje:
Láttam én már szoláriumos roston csirkét! :D Vicces volt! :D Pénz kiadni szolira okos dolog amikor úgy süt a Nap, hogy bele lehet halni a hőségbe! :D
Gyere hozzánk adok kapát és lehet barnulni! :D
2016. júl. 4. 16:17
3/12 A kérdező kommentje:
Mármint általában a barna bőrre értettem, hogy vonzóbb-e. erre irányult elsősorban a kérdés, nyáron én sem költenék szolira, amikor a napsütés ingyen van, csak kérdéses, hogy a hatása az-e mint a szolinak, vagy foltosra barnítana.
Nem tartom szebbnek a barna bőrt a fehérnél.
2016. júl. 4. 16:27
Férfi vagy bki. Le lehet pontozni, de nem feltétlenül kell ám mindenben követni a trendet, hogy mindenkiből díszb....it akarnak csinálni. Amúgy elmondom neked, hogy lehet a lányok 10%ánál, akik az úgynevezett instaszökevények, tetszeni fog, hogy együtt mehetsz velük szolizni, meg kozmetikushoz, de a maradék 90% eléggé furának gondolja. Egy lány ismerősömtől se hallottam, hogy bejött volna neki, ha egy srác szolizik. Pedig nem egy lány ismerősöm van, ezt elhiheted. 22/F
2016. júl. 4. 16:35
Neked vonzóbb egy szolis csaj, mint egy fehérebb?
Engem nem érdekel mennyire van lebarnulva egy pasi. Kicsit még izgatóbb is. Mivel ha fehér, nyilván nem csak a nap nem látja őt, mások sem nagyon. Én pedig kivétel vagyok, akinek megmutatja. Ez számomra intim és izgató.
Viszont észre vettem, hogy tavaly, mikor még volt rá pénzem, meg időm is. Szép barna voltam. Jobban tetszettem a férfiaknak. Talán mert a bőröm szép kontrasztot adott a világos szememnek.
Idén se pénzem, sem időm nincs napozni. Nem néznek meg a férfiak.
2016. júl. 4. 16:54
nekem a fehér bőr jön be egy lányon, illetve a természetesebben napbarnított az még belefér, de a szolist nem szeretem.
20/F
2016. júl. 4. 17:22
8/12 A kérdező kommentje:
Akkor szolit kihagyom egyelöre. Marad a napozàs. Amúgy nekem csaj ismerőseim közül azoknak jön be elsősorban, akik sokat adnak magukra és igényesek amolyan 10/10-es (nem riba.c) csajoknak. Meg àltalàban is mondjàk, hogy szexualitàst sugàroz a barna bőr, nem tudom mennyire valós. Fiúként nekem is fura, de ezek a csajok azt mondtàk h nem b..is, sőt több fiú jàr szoliba szinte, mint csaj.
jobb a fehérebb, felőlem szolizzon de ne legyen már világosabb a haja mint a bőre, rettenetesen gusztustalanul tud kinézni néhány p*csa XD
2016. júl. 4. 19:02
De igen, pont ezt mondom, hogy a 10/10-es divatlányok, akik az instán élnek. Most ha te is ebbe a rétegbe akarsz tartozni, akkor hajrá, menj. De mondjuk az én kiszemeltjeim, az átlagosnál kicsit szebb lányok általában nem szeretik ezeket a dolgokat, mivel pont hogy a fent leírt kategória zsánerei ezek a srácok.
2016. júl. 4. 19:59