Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, el tudnátok fogadni ha a páratok crossdresser lenne (néha női ruhákat venne fel fiúként)?
Figyelt kérdés
Persze nem utcára, hanem igazából csa is a 4 fal között. A saját testével meg van elégedve... és egyáltalán nincsenek transszexuális vágyai!! csak néha "át változik" női ruhákkal. 20/F2016. júl. 5. 03:59
41/63 anonim válasza:
Sajnos én sem tudnám elfogadni.
18L
44/63 anonim válasza:
Nem uncsi még ennyiszer megkérdezni?? A nők 99 százaléka férfit szeretne,nem ilyen hogy is nevezzem figurát. Legyél már férfi,vagy nő,csak döntsd el!
45/63 anonim válasza:
mi ez a "crossdresser"? nekem totál úgy hangzik, hogy azok használják, akik nem tudják elfogadni magukkal kapcsolatban, hogy kőkeményen transzexuálisok...az a pasi aki női ruhákba bújik, transzvesztita, nem?
Egyébként én sem tudnám elfogadni.
47/63 anonim válasza:
Kapcsolatban nem lennék crossdresser pasival, egyszerűen hosszútávon nekem férfias férfire van szükségem, aki erős és biztonságban érezhetem magam mellette. De alkalmi játszadozásra tökéletes. (Priviket nem kérek. Köszönöm.)
48/63 anonim válasza:
Én kizárólag csak a női bugyikra gerjedek, alkalmanként otthon titokban szoktam felvenni bugyit. Nekem is az a tapasztalatom, hogy a nők ezt nem igazán tolerálják, eddig összesen egy barátnőm volt, akit felizgatott, ha szexhez, felvettem női bugyit.
49/63 anonim válasza:
Ha egy pasi ilyen bugyit szeretne hordani, azt mennyire tolerálnátok, lányok?
50/63 anonim válasza:
Nekem volt h párom felvette a csipkés franciabugyim miután én levettem. Igazából csak viccből, de ahogy oldalt kilógott az álló, eres, szőrös farka, valahogy a női bugyi csak még jobban kidomborította h mennyire férfias. Hát igen...felizgatott épp szex előtt voltunk. De azt viszont nem tudnám elfogadni h mindenféle magassarkút stb. Viseljen, és komolyan is vegye.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!