Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, el tudnátok fogadni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, el tudnátok fogadni ha a páratok crossdresser lenne (néha női ruhákat venne fel fiúként)?

Figyelt kérdés
Persze nem utcára, hanem igazából csa is a 4 fal között. A saját testével meg van elégedve... és egyáltalán nincsenek transszexuális vágyai!! csak néha "át változik" női ruhákkal. 20/F

2016. júl. 5. 03:59
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
67%

Sajnos én sem tudnám elfogadni.

18L

2017. nov. 24. 16:57
 42/63 anonim ***** válasza:
75%
Nem.
2017. dec. 8. 05:32
 43/63 anonim ***** válasza:
75%
No
2018. jan. 19. 17:58
 44/63 anonim ***** válasza:
65%
Nem uncsi még ennyiszer megkérdezni?? A nők 99 százaléka férfit szeretne,nem ilyen hogy is nevezzem figurát. Legyél már férfi,vagy nő,csak döntsd el!
2018. febr. 5. 10:14
 45/63 anonim ***** válasza:
92%

mi ez a "crossdresser"? nekem totál úgy hangzik, hogy azok használják, akik nem tudják elfogadni magukkal kapcsolatban, hogy kőkeményen transzexuálisok...az a pasi aki női ruhákba bújik, transzvesztita, nem?

Egyébként én sem tudnám elfogadni.

2018. febr. 20. 16:12
 46/63 anonim ***** válasza:
86%
nem
2018. febr. 28. 16:53
 47/63 anonim ***** válasza:
86%
Kapcsolatban nem lennék crossdresser pasival, egyszerűen hosszútávon nekem férfias férfire van szükségem, aki erős és biztonságban érezhetem magam mellette. De alkalmi játszadozásra tökéletes. (Priviket nem kérek. Köszönöm.)
2018. máj. 16. 13:25
 48/63 anonim ***** válasza:
82%
Én kizárólag csak a női bugyikra gerjedek, alkalmanként otthon titokban szoktam felvenni bugyit. Nekem is az a tapasztalatom, hogy a nők ezt nem igazán tolerálják, eddig összesen egy barátnőm volt, akit felizgatott, ha szexhez, felvettem női bugyit.
2018. máj. 28. 14:24
 49/63 anonim ***** válasza:
15%

Ha egy pasi ilyen bugyit szeretne hordani, azt mennyire tolerálnátok, lányok?

[link]

2018. máj. 30. 14:56
 50/63 anonim ***** válasza:

Nekem volt h párom felvette a csipkés franciabugyim miután én levettem. Igazából csak viccből, de ahogy oldalt kilógott az álló, eres, szőrös farka, valahogy a női bugyi csak még jobban kidomborította h mennyire férfias. Hát igen...felizgatott épp szex előtt voltunk. De azt viszont nem tudnám elfogadni h mindenféle magassarkút stb. Viseljen, és komolyan is vegye.

25/L

2018. jún. 12. 13:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!