Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jangee fogamzasgatlot szedek es nem hagytam ki tablettat, csak a megszokott időn kivul vettem be max elobb, kesobb sosem, parom ujjan lehet maradt spermium, lehetek tole terhes? Ma kellett volna megjojjon es nem jott meg

válasza:

válasza:

válasza:De gondolom ugyanaz az előző kérdést feltevő vagy, aki kihúzatja az élvezés előtt, azért paráztok egy ujjon maradt spermiumtól.
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! Negatív és rosszindulatú válaszokat nem kérek, köszönöm! A helyzet a következő: A barátommal szeretkeztünk, elélvezett óvszerben, le vettük majd alsó nadrág nélkül, vékony pizsama nadrágban volt. Elfelejtette megmosni és megtörölni, mert közben elterelődött...
Hallottam egy ilyet, h készül az új fogamzásgátlási módszer, ami annyit csinál, h a férfi felmelegíti a golyóit, és ennek hatására lelassulnak a spermiumok és egy hónapig lehet más fajta védekezés nélkül szexelni. Viszont akkor ennyi erővel jó a forró víz is, nem?
Sziasztok! Idáig mindig úgy védekeztünk a barátommal, hogy óvszer volt rajta, de ki is vette, mielőtt elélvezett (duplán biztosra akartunk menni) most pedig már jól esne mind a kettőnknek, ha bennem maradhatna végig. Így is nagy biztonságot nyújt az óvszer? (kicsit...
Sokszor olvasni, hogy a megszakítás azért nem biztonságos, mert az előváladék tartalmazhat spermiumot. Viszont azt is olvastam, hogy ez akkor lehet igaz csak, ha előtte elment, és ami a húgycsőben maradt hímivarsejt, azt mossa ki a következő adag előváladék. De ha több...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!