Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kicsit megijedtem.. a parommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit megijedtem.. a parommal szexeltunk, fogamzasgatlot szedek, eddig direkt ki lett huzva idoben stb, de most sajnos nem ugy tortent ahogyan mi azt terveztuk, rogton felalltam, hatha igy megakadalyozom, szerintetek becsuszhatott?:/

Figyelt kérdés

júl. 30. 18:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%
A fogamzásgátló rombolja az intelligenciát, vagy a kérdező összekeverte a tablettákat és valami mást szedett be?
júl. 30. 18:54
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
A fogamzásgátlót mi célból szeded?
júl. 30. 18:57
 3/18 anonim ***** válasza:
0%
Terhes vagy.
júl. 30. 19:25
 4/18 anonim ***** válasza:
79%
Terhes, de nem úgy.
júl. 30. 19:35
 5/18 Eric Griffin ***** válasza:
100%
"fogamzasgatlot szedek, eddig direkt ki lett huzva" minek szeded be, ha utána kihúzzák belőled?
júl. 30. 21:00
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
a fogamzasgatlo miatt nem lehetsz terhes semmi értelme kihúzni max akkor ha ő így jobban szeretni vagy te nem szereted h sokáig folyik utánna.
júl. 30. 21:14
 7/18 anonim ***** válasza:
Terhes vagy , gond terhes .
júl. 30. 21:19
 8/18 anonim ***** válasza:
Bolond vagy. Inkább csak seggbe csináljátok.
júl. 30. 22:01
 9/18 anonim ***** válasza:

Hiába állsz fel, keveset számít.

De a fogamzásgátlót minek szeded? Tudod, annak az a célja, hogy mehessen minden be... és csak akkor kelljen abbahagyni, ha már 10 perce lekonyult.

júl. 30. 22:14
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem te vagy a legélesebb kés a fiókban, az biztos!! 👌😡😡

Így tehát a helyes válasz: a 'C'!.

Magyarul: le kell szopnod minden alkalommal, de nem szabad lenyelned, mert akkor terhes maradsz. 👌💯😡

júl. 31. 04:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Lányok! Nektek van olyan, hogyha egy fiú mondjuk szemben vagy melléd ül a buszon akkor elkezdesz izzadni?

Én sajnos így vagyok az egész fejem lefő ilyenkor. Hogyan lehetne ezt kezelni, megakadályozni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!