Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ujjazástól lehet terhesség?

válasza:Lehetetlen.
Nem hiszem, hogy olyan lett volna amúgy sem.
Max kis előváladék.

válasza:

válasza:

válasza:Hova élveztél amikor kiverted? Mert ha a nő összegyűjtötte az anyagot és bejuttatta magának, akkor esetleg.
De egyszerű. Nem ismered el. Csináltasson DNS tesztet, ő fizeti.

válasza:5
Mert a másik pl. nős, vagy csak reménytelen eset megtartani. Benned lát valamit (a leírtak alapján nem tudom, vajon mit...), és bepróbálkozik.
Közöld vele, hogy semmiképpen sem maradsz vele, hátha nem tarja meg. Ha megtarja, szülés után kérj dns tesztet. Ha a tiéd, neveld fel, vagy fizess gyerektartást.
Lehetetlen, hogy az enyém legyen
Nem az az alkat vagyok

válasza:Szerintem sem lehetséges.
Ja, de.
Sajnos a természet nem nézi, hogy az egyes egyedek életképesek-e, pláne szaporodásra alkalmasak… SAJNOS! Pedig egyet értünk benne, hogy nem lenne szabad minden embernek szaporodni…
Kapcsolódó kérdések:
Tegnap párommal kielégítettük egymást először én őt. Mielőtt ez megtörtént volna elmentem pisilni és ilyenkor wc papírral leszoktam törölni a maradék cseppeket. Csakhogy előváladékos volt egy kicsit és ment az ujjamra, utána szappannal kezet mostam, majd egy jó 5perc után elkezdtük.
A baratommal pettingeltunk ket es fel honapja. O hozza ert a peniszehez es az elovalladekos volt de elvileg a keze nem lett olyan. Azota meg pettingeltunk parszor. volt hogy ra ultem a peniszere ami lehetett elovalladekos de megfogtam es szaraz volt neki.. Az elso eset...
Nem, nem spermás ujjazásra gondolok. Nem, nem is olyanra, hogy a pàrodnak csak előváladéka volt mikor 5másodpercig bedugta. Én arra gondolok, hogy pl mielőtt téged kényeztet az ujjaival, megigazítja magát és pl így előváladék kerül az ujjára. Mi a párommal...
Így továbbra is totális a homály és riadalom ezen a fronton. Honnan ered ez a tévhit, szinte kitalálhatatlan. De arra emlékszem, amikor kb. 10 évvel ezelőtt jöttek a gimibe a fogamzásgátlásról előadni orvosok, nem említettek ilyen baromságot. (ha sperma kerül a kézre,...
Nem rég kezdtem el nemi életet élni, és hát eléggé ráparázok mindig, nehogy baj legyen, de azzal nyugtatom magam hogy a párom tudja a dolgát, ha meg az óvszer rossz lenne nem árusítanák. De ez a kérdés megfordult a fejemben a napokban, a többi 300 mellett. Te mit gondoltok erről?
A barátnőmet egy talán kicsit előváladékos ujjammal ujjaztam meg a péniszemről. Lehetséges, hogy ettől terhes lett? (kb 3 napja késik neki)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!