Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Pharmatex kúp megszakításos módszerrel együtt kombinálva mennyire hatásos?

válasza:Ha a férfi nem élvez a hüvelybe, akkor a pharmatex az előnedvekben található spermium mennyiségtől hatékonyan meg tud óvni.
Én használtam már szexpartnerrel úgy, hogy bele is élveztem, abból sem lett baj, de ez már eléggé alkati dolog. Van aki nagyon könnyen teherbeesik, van aki nem. Utóbbi esetben hüvelybe élvezésnél is véd, előbbi esetben, inkább a megszakítássla kombinálva véd csak. De nagy általánosságban a megszakításost pharmatexel bebiztosítani nem hülyeség.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sajnos nem olvastam róla túl jókat, eléggé bizonytalan. Ezért mindenképp megszakításos mellett alkalmaznám, szerintem így azért biztonságos. Vélemények, tapasztalatok?
Tudom, hogy 10 perccel az aktus elott kell felhelyezni.. Azt olvastam, hogy utana az oralis szex mar nem ajanlott, az oldodas miatt miatt. Ez tenyleg igy van? Csokkentheti a kapszula hatasossagat? Tudnatok rola sajat tapasztalatokat irni?
Sziasztok! Barátommal legutóbb Pharmatex hüvelytablettát használtunk csak, de megszakításos módszerrel. Nekem épp menszeszem volt. Nem belém élvezett el. De utána viszont fel kellett raknom a tampont. Ez magába szívhatta az előváladékot? Köszönöm a válaszokat!
A használati utasitás szerint 3 óráig nyújt védelmet.Most kicsit elbizonytalanodtam, mert igaz, hogy mindkét aktust megszakitással fejeztük be, az első után nem mosta meg a péniszét a párom, ráadásul kb. negyedórával a tabletta felhelyezése előtt zuhanyoztam, ami...
Van olyan biztonságos,mint a gumi?Ti megbíznátok így ebben a fogamzásgátlási módszerben?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!