Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha pl tablettát nem használok de óvszert igen annak mennyi az esélye h nem esek teherbe?
Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 21:28
1/9 anonim válasza:
hát van rá vmi százalék,de ha nem lukas akkor am 100% hogy nem leszel az.és persze ha nem teszi be elötte se közbe se utána se egyáltalán.
2/9 anonim válasza:
Olvasd el az óvszer tájékoztatóját. Nem nyújt 100%os védelmet, ahogyan egyik fogamzásgátló módszer sem (még az esemény utáni tabletta is csak 87%os). Ezek közül az óvszer a legbiztosabb (persze sérülésmentesen) 98%.
3/9 anonim válasza:
A tabi a legbiztonságosabb, az óvszer pedig a második.
És sok ilyen felmérés van neten itt van egy példának:
4/9 anonim válasza:
Hát, a tabletta sem nyújt 100%-os védelmet, de mégis az a legbiztonságosabb, utána következik az óvszer.
Aktus után érdemes leellenőrizni, hogy nem szakadt-e ki a gumi. A legjobb módszer erre, ha engedtek bele vizet. Ha valahol spriccol, akkor ugye kiszakadt, és érdemes esemény utánit írtani. Én is jártam már így :S
5/9 A kérdező kommentje:
köszike... :D és tényleg jó vigyázni :D
2011. júl. 30. 17:15
6/9 A kérdező kommentje:
lehet h hülye és ciki kérdés de az implantátum mire jó??
2011. júl. 30. 17:19
7/9 anonim válasza:
Bőröd alá beültetnek egy kicsi műanyag rudacskát, ami fogamzásgátló hormonokat bocsát ki. Elég sok mellékhatása van és igen fájdalmas a kiszedése.
8/9 anonim válasza:
Szerintem a tabletta jobb, mint a koton, mert könnyebb lenyelni. ;)
9/9 A kérdező kommentje:
ja ha te mondod :D
2011. júl. 31. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!