Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szüz lány fel tud irhatni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüz lány fel tud irhatni magának fogamzásgátó tablettát?

Figyelt kérdés
2011. okt. 8. 07:28
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocs: fogamzásgátló.
2011. okt. 8. 07:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Meg: iratni. :D Korán van még :)
2011. okt. 8. 07:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Tud.
2011. okt. 8. 07:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Nincs hüvelyi vizsgálat ilyenkor, ahol akadály lehet a szűzhártya?
2011. okt. 8. 07:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha szűz vagy, akkor azt a vizsgálat előtt közöld a dokival.

Így nem fordulhat elő, hogy véletlenül ő veszi el...

2011. okt. 8. 07:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha felelősségteljes a doki, akkor elküld téged vérvizsgálatra, hogy megtudjátok szedhetsz e hormontartalmú készítményt. Vagy minimum megkérdezi, hogy van e trombózisos a családban. Ha nincs, akkor nem biztos, hogy menned kell vérvételre. Ez már eleve egy 1 hónapos procedúra. Egyéb módon is megvizsgál a doki, hogy minden rendben van e. Egyébként meg az, hogy szűz vagy, nem akadály.
2011. okt. 8. 09:19
 7/8 anonim ***** válasza:
vérvételre küld el csak.
2011. okt. 8. 15:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Fel tud, de szerintem használjatok óvszert inkább, mert elég veszélyes a fogamzásgátló tabletta, főleg ha még fiatal vagy 16-19 éves.
2011. okt. 30. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Miért nem akarja a párom, hogy fogamzásgátlót szedjek? Pedig elég sokat szexelünk, mégis az óvszer mellett van.22/Lány

Én jobban élvezném óvszer nélkül,hiszen akkor tényleg nem választana el tőle semmi. Nem kellene megállni,hogy jajj fel kell húzni az óvszert,az olyan illúzióromboló... Soha nem voltam még beteg,nem értem miért ellenzi a f.gátlót.:S Anyagilag neki is jobb lenne....

Lehet véletlenül bevettem a barátnőm fogamzásgátló tablettáját. Egy szemet. De én nem szedek ilyet. Lehet valami bajom? Lány vagyok.

Reggel a gyógyszereinket készültünk bevenni (én porcerősítőt, barátnőm a fog.gátlóját), mikor véletlenül leejtettük a földre, és nem tudtuk pontosan, hogy melyik kié, mert ugyanakkora sárga bogyó mindkettő. Lehet valami bajom, ha netalántán az ő fog.gátlóját vettem be?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!