Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tegnap kiszakadt a gumi, és a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap kiszakadt a gumi, és a barátnőmbe élveztem. Ma reggelre megjött neki. Kell eseméjy utáni tabi?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem vettem észre hogy kiszakadt :/// hanem mikor húzom ki...aztak*rva.....

Esemény utánit adnak a sürgősségin? Vagy ha felhívom őket, elmondom mi volt, tudnak tanácsot adni vagy valami ?

Mit tegyünk? :/

2012. ápr. 29. 09:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha időben jött a vérzése (tehát most kellet volna megjönni), és normális vérzés, nem csak pecsételés, akkor ne vegyen be tabit.
2012. ápr. 29. 09:37
 2/10 A kérdező kommentje:

Gyakorlatilag napra pontosan jött meg neki....de késni szokott, most meg pontos...

Ha felhivom az ügyeletet, oda lehet fordulni ilyen kérdésekkel??? Nemtudom milyen intenzitású neki, de görcsöl rendesen....:///

2012. ápr. 29. 09:45
 3/10 anonim ***** válasza:

Hát próbáld meg, de ha csak asszisztens veszi fel a telefont (márpedig nem a dokik szokták szerintem), akkor ő úgy se tud semmit mondani.

De ha rendesen vérzik, akkor majdhogynem kizárt a terhesség.

2012. ápr. 29. 10:39
 4/10 anonim ***** válasza:
Húzzatok el a gyógyszertárba, vegyetek 72 órás tabit, ennyi. Nem kell zargatni a sürgősségit meg ügyeletet, mert körberöhögnek majd, aztán jól elküldenek. Ha jól sejtem, 18 alatt vagytok még.
2012. ápr. 30. 17:01
 5/10 anonim ***** válasza:

Utolsó: De vényköteles bakker. Nem adják ki csak úgy.

De ha menstruál, akkor nem kell tabletta!

2012. ápr. 30. 17:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Ne hülyéskedj már. Egyszer az unokahúgom kísértem el patikába, kiadták neki. Mondjuk eléggé meg volt ijedve, ott bőgött szerencsétlen gyógyszerésznek.
2012. máj. 1. 18:25
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát pedig vényköteles. Attól, hogy nem tartják be, attól még az.

De a patikák nagy részében szerencsére) betartják.

2012. máj. 1. 18:27
 8/10 anonim ***** válasza:
VÉNYKÖTELES! 1 hónapja vettem és elzavartak a patikából, hogy írassam fel a dokival!!
2012. máj. 1. 19:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Jó lehet, de normálisabb helyen mégis adnak, látod.
2012. máj. 1. 19:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Pont az a normális hely, ahol NEM adnak, ugyanis VÉNYKÖTELES!!!!!!!
2012. máj. 1. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!