Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esemény utáni tabletták? Mellékhatások, beszedés, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Írjatok le kérlek mindent, amit tudtok!2013. júl. 12. 17:25
1/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális, kérdésre adott választ!!!
2013. júl. 12. 18:04
2/2 anonim válasza:
Draga, keruld, evente max 2.. Nekem semmifele mellekhatasa nem jelentkezett... Azert picit megrazo bevenni, de ez egyenfuhgo!
Kapcsolódó kérdések:
Mikor jönnek ki a mellékhatások a fogamzásgátlótól?
Az érdekelne, hogy hány szem/nap után tapasztaltatok mellékhatásokat, ha egyáltalán voltak. :)
Ha csúsztatom a fogamzásgátló beszedésének időpontját abból lehet baj?
Este 6 kor szoktam beszedni, de rájöttem hogy praktikusabb lenne reggel, mert este buliba megyünk és azt olvastam hogy az alkohol gyengíti a tabletta hatását. ui. Sensonettet szedek
Lefekudtunk a baratommal de nem vagyok biztos benne hogy minden rendben ment! Ezert szeretnek bevenni egy tabletatt (antibaby-t) lesz valami bajom tole?
Mellekhatasok? Eddig sosem szedtem ilyent es nem is tervezem csak most 1-et!
Csajok mikor kezdtetek először fogamzásgátlót szedni, voltak nem kívánt mellékhatások?
17 éves lány vagyok szeretnék szedni, de hallottam sok probléma van vele.
Fogamzásgátló gyűrű. Mellékhatások, előnyök, hátrányok?
Korábban szedtem tablettát, de a sok mellékhatás miatt abbahagytam. Most fogamzásgátló gyűrűt szeretnék. Van köztetek aki használja, és elmondaná a tapasztalatait? Előre is köszönöm.
Van olyan fogamzásgátló ami növeli a libidót?
Mellékhatások?!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!