Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihagytam egy napot a gyógyszerből és beszedtem egy orbáncfű tabit is. Meddig kell védekeznünk gumival?
Zűrös most a kapcsolatom és vasárnap szakítottunk ezért nem vettem be az aznapi adagom.( Mirabella fog.gátló) Hétfőre kibékültünk és bevettem a vasárnapit is délután , este meg megszokottan a hétfőit, de nagyon ideges voltam és még utána egy Remotiv kapszulát ami orbáncfüvet tartalmaz, de elfelejtettem idegességemben, hogy az csökkenti a fog. gátló hatását. A kimaradt tabletta miatt lehet gond , esetleg a Remotivval? Meddig kéne még kiegészítő védekezést alkalmazni?
18/L
Semmi gond.
Ülj le, és végre olvasd el a betegtájékoztatót!
Tudod, pont ez lesz benne, amire most kíváncsi vagy.
Általánosságban a ciklus végéig kell védekezned + x napot: a következő ciklus x. napjától véd a tabletta.
De pont ez van leírva, úgyhogy olvass!
Vagy, ha nem tudsz olvasni, az orvosod is megmondja, csak hívd fel.
Milyen tájékoztatót olvasol?
Ennek is benne kell lennie!
Ha végképp nem találod, hívd fel az orvosod.
Amúgy pedig tuti, 100% szükséges a védekezés, ha kihagysz egy szemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!