Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesség fogamzásgátló szedésének ellenére?
Körülbelül két és fél hete kezdtem el a fogamzásgátló szedését.ugye ennek a mellékhatása az elején a pecsételő vérzés.
Na és szóval tegnap együtt voltam a barátommal és lovagló pózban ahogy rajta ültem, érzett valamit a farka végénél.
ugye amikor egy nő terhes, feldagad a méhe, és felmerült bennem a kérdés, hogy mit érezhetett..
Amikor menstruál egy nő, akkor nem lehet terhes. A fogamzásgátló kezdésénél felmerülő pecsételő vérzésnél is így lehet?
Értelmes válaszokat szeretnék, köszönöm!
Eltérő pózokban eltérőek az érzések. Lehet, hogy most mélyebben volt, avagy a jobb behatolási szög miatt mást éreztél, mint ami megszokott.
A terhességnél az egyik legkevésbé észlelhető tünet a megdagadt méh, mivel nem a hüvely irányába duzzad ki.
Ha hányingered van, fájnak a melleid, aluszékony vagy, érzékenyebb vagy a szagokra és kimarad a vérzésed, akkor vagy terhes.
Amúgy a gyógyszer mellett is lehet valaki terhes. Nekem 2 testvérem készült így. Antibiotikumok szedése mellett a tabi nem véd, illetve napokig tartó hányás-hasmenés mellett sem tökéletes a védelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!