Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hormonmentes fogamzásgátlással kapcsolatban várom a tapasztalatokat. Gumióvszert nem használhatunk, mert allergiás reakciók lépnek fel nálam, fogamzásgátló tablettát sem szedhetek. Ti mit használtok és mennyire megbízható?
hogy jön ki rajtad az allergia?
van olyan valóban, ami hipoallergén.
spirált használok, bízom benne.
itt a hivatalos:
A 100 nőnél egy évig alkalmazott módszer, illetve a módszer használatának egy éve alatt terhessé vált nők száma. (Forrás: szexualpszichologia.hu)
Nincs fogamzásgátlás - 85 Megszakításos védekezés - 35 Naptár-módszer - 14-40 Spermicidek - 5-20 Méhszájsapka - 7-11 Óvszer használata - 3-4 Női óvszer - 1-5 Pesszárium spermiciddel - 2-3 Hőmérőzés - 0.5-3 Injekció - 0.03-2 Hormonális IUD - 0.05-0.1 Fogamzásgátló tabletta 0.1-0.5 Sterilizáció - 0.1-0.3 Implantátum - 0
lehet, a csípés attól van, hogy nem elég síkos a helyzet. úgy vettem észre, mintha felszívná, ami termelődik.
fél éve rakattam fel.
még egy kérdés.
a menses melyik napján mentél?
3. erős volt, de várhattam volna még 1 napot.
már el is határoztad magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!