Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Van olyan köztetek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Van olyan köztetek, akit izgatnak a pisis játékok, pisiszex?

Figyelt kérdés
Sziasztok lányok! Hozzátok szól a kérdésem. Izgatnak e titeket a bepisilés, a lepisilés, a pisiszex és ilyen dolgok. Én 22/F vagyok és légyszi kort, nemet írjatok. köszi.

2020. jan. 6. 19:42
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
10! Ment a minusz! (Nem csak tőlem,ahogy látom) kár volt időt tölteni ezzel a kommenteddel, ha téged ez nem izgat, akkor miért kimmenteltél? Tartsd meg magadnak a véleményedet! Ha hallgattál volna, bölcsebb maradtál volna!
2020. jan. 16. 09:18
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

#5 Vagyok. Ma rákérdeztem a páromnál kipróbálna e.

Szakított velem mondván, hogy félre ismert.

Barátnőm mesélte, hogy az ő párja havi egyszer követeli, hogy a megitassa.

Soha semmilyen problémája nem volt a srácnak, a lobidóját viszont nagyon megemelte.

23l

2020. jan. 16. 22:16
 13/21 A kérdező kommentje:
Emiatt szakított? Idióta..Nem tudja mit vesztett.. nagyon sajnálom, köszönöm, hogy leírtad ;)
2020. jan. 16. 22:33
 14/21 anonim ***** válasza:
90%

#10.

Intelligensen közölted a tényt, mennyire buta vagy.

Ha 2 ember vágyik ugyanarra, akkor abban hol a hiba? Egészéges szervezet vizeletében víz, só, hormon található. Ha het 1 -2 alkalommal egy teljes adagit megiszik valaki akkor se lenne az ég világon semmi baja.

Ismétlem, egészséges mind az adó, mind a fogadó fél, gyógyszer mentesen!

Ha meg valakit lepisilnek, ami a bőrére megy, majd lemossa na abból aztán mi jár származhat?

Ha ez erkölcsileg, és morálisan is belefér, hát had ne te mond már meg mik az normatívák.

Elmondom neked, hogy ha egy nő maximálisan felizgul, ( és talán pont erre a dologra ) spontán ovulációja lehet. Akik ilyen légyottokból fogantak, a régiek úgy mondták szerelem gyerekek.

Bármennyire hihetetlen, egy élete van az embernek.

Jó esetben 70-80 tavasz, nyár ősz, tél. ( Részlet egy filmből, de nettó igazság )

Ebből 16-20 év gyermeki paszivitás, mikor még nem akarunk, nem lehet, vagy nem tudunk a szexről.

Ha az időskort is levonjuk, akkor marad kb 30-40 év adatik meg, hogy a munkán a napi rutinokon, a betegségeken kívül jól is éreztük magunkat.

Mindenki, úgy osztja be az életét ahogy szererné. A gond ott van, hogy kevesen értik mennyire kevés időnk is van arra, hogy szeressünk, szeretkezzünk, hódoljunk annak amire vágyunk. Elég sokan lakunk ahhoz ezen a bolygón, hogy mindenki rátaláljon arra amit keres.

Remélem megtisztelsz azzal, hogy elolvasod a válaszom a témában, és kicsit megérint a tudat: élj ahogy szeretnél, és tiszteld azt, ahogy mások élnek.

23L

( Igen. Imádom ha a párom lepisil, imádom meginni néha, és megvadulok, ha ő is megteszi ezeket mikor én vagyok az aktív pisilő. )

2020. jan. 24. 17:35
 15/21 A kérdező kommentje:
14! Köszönöm a válaszod! Azthiszem félreértetted a 10. válaszolót neki a párja a nettó idióta,és talán nem is szerette igazán őt. Nem a 10.-es hibázott. Sajnos félünk közölni ezt a lányokkal, mert nem mindenki olyan, mint te vagy, és azért pasikból is vannak prűdek akik az unalmas szexet szeretik fétisek és plusszok nélkül. A Barátod jól járt, hogy megtalált téged, egy ilyen lányt szeretnék é nis találni és ilyen párt szeretne a 10-es is magának, de ott a párja a prűd idióta.
2020. jan. 24. 17:54
 16/21 anonim ***** válasza:
89%

Húúú, hogy mennyire igaza van a 23L-nak.

Totálisan igy gondolkodok én is.

És igen, imádom én is ha lepisilnek, mindegy hogy szexelés előtt közben, utána, vagy csak úgy :-). 10-enéve volt egy bnőm, (nálam otthon totál meztelenül lehet rohangálni, a kertben is, mert sehonnan senki nem lát be) :-), szóval vele totál meztelenül voltunk otthon és ahol rájött a pisilés, ott engedte el, néha úgy, hogy ment ki a teraszra és közben csurgott végig a combján. Vagy ültem a teraszasztalnál, odaállt mellém a széhez és terpeszben felhúzta a csiklóját és a hasamon-farkamon landolt az egész belőle, aztán visszament a konyhába és főzött tovább.

Szóval imádtam gy élni :-)

2020. jan. 25. 06:51
 17/21 A kérdező kommentje:
16 uhhh dejó neked! Szerencses voltál nagyon kar h elmúlt ;)
2020. jan. 25. 10:58
 18/21 anonim ***** válasza:
86%
Engem izgat, szívesen kipróbálnam egyszer, de még szűz vagyok.
2020. jan. 29. 17:39
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
#18: mi az összefüggés?
2020. jan. 29. 18:44
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Szóval újból irom, hogy aki egyszer rákattan a pisilős élvezkedésre, soha nem tud róla lemondani.

Én pl mostanában (elmúlt 5 évben), az össze lányt akivel voltam simán lepisiltem és érdekes módon egy se vágott pofán. De nem is úgy kezdtem, hogy két falat ebéd között megkérdeztem volna, hogy mit szólna ha ....

Simán kérdés nélkül a zuhan alatt átöleltem, nekem háttal pl. ás simogattam átölelve a melleit, az álló farkam belesimult a popsijába és elengedtem, kicsit felfelé spricelt a hátára is, a zuhanyrózsa meg a kezében és előlről folyatta magára a vizet. Persze én simogattam a csiklóját stb stb. Dűés közben belesúgtam a fülébe, hogy érzi e a langyosat a hátán-popsiján ? Mert én most pisilek. Erre mit csinált, átnyult maga alatt és megfogta a farkam, mert a kezébe akarta érezni.

És ennyit a kezdésről.

Utána meg én kaptam meg tőle.

De ez csak egy sztori, voltak még hasonlók, a lényeg, hogy egyik sem mondta, hogyfúúúúj de szemét vagy.

Konklúzió :

Nem megbeszélni kell előre, hanem belevinni felizgatott állapotában a lányt sé akkor ő is megérzi a kisérletezés-felfedezés élményét.

Úgyhogy én igy szoktam

2020. jan. 30. 07:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!