Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlságosan prűd vagyok?
Sziasztok
Se szájba, se seggbe, ujjazást sem szeretnék a rendes szexen kívül és páromtól sem szeretnék egyebet.
Egyszerűen a többitől annyira idegenkedem.
Van még valaki, aki így gondolkodik?
A lényeg, hogy ne csinálj olyat, ami taszít. Ha csak pl. nem izgat túlzottan, de nincs is vele bajod, de apárodat felizgatja, akkor meg lehet engendni. Írok példát:
Én nem szeretem az orált kapni (adi viszont nagyon is), nem azért mert undorít, csak nem izgat fel, de volt olyan párom, akit imádta, így ez is része volt a szexuális életünknek. De az anált nem engedem, mert nem is izgat a dolog, sok előkészülettel és macerával jár, ráadásul higénikusnak sem tartom.
Az embernek megvan, hogy mi izgatja fel a szexben, nálam ilyen a sperma, ami így elég sok "játéknak" teret ad, mert ugyebár nem taszít ha épp nem a gumiba kerül, hanem máshová.
Ha a párodnak sincs másra igénye, akkor ez amolyan zsák a foltját szituáció, szerencsések vagytok. Bár az is lehet, hogy lenne pár dolog, amit megpróbálna, de ismeri a véleményed, és így nem mondja. Ha nyíltan tudtok beszélni ezekről a dolgokról, akkor nem lehet gond.
Igen egy kicsit az van. Az h popsiba nem akarod azt sztem túl élik a pasik, na de azt h még az orált sem engeded. :o
Az még nekem nőként is elég durva.
De ha ennyire boldog vagy akk miért írtad ki a kérdést?
Úgy látom csak magadat győzködöd, h jó ez így, holott tudod h annyira mégsem jó.
L
Biztos van aki így szereti, ezért nem kell elítélni.
Azért az oralt imádom csinálni, ha rá ül a számra a puncijaval az szuper jó érzés számomra IS.
Az ujjazas előjáték az kell a puncinak.
Nem próbáltam es nem is fogom az analt, undorító.
Van olyan lány az életemben, aki anyira gyönyörű számomra hogy nem tennem a szájába.
Nem vagy prűd. Az itteni embereknek nagyon, de ide csak szexuàlisan túlfűtött emberek jàrnak. A legtöbb ember olyan mint te.
Szóval ha egy swinger klubban teszed fel a kérdést akkor ott egy apàca vagy. Ha egy kolostorban akkor egy kruva.
"A legtöbb ember olyan mint te."
Te melyik országban élsz?
Szerintem ez nálad fóbia és ha nem is az anál esetében de pl az orál esetében mindenképp. Ennyi erővel a csók is ebbe a kategóriába eshetne és végső soron a dugás is.
Vannak rajtad kívül is fóbiás emberek. De ez logikával legyőzhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!