Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,hölgyek,a pin@ szó számotokra prosztó vagy elfogadható a saját nemi szervetekre?
Figyelt kérdés
Használjátok-e?2020. jún. 5. 13:52
1/20 anonim válasza:
Nem elfogadható elég közönségesen hangzik számomra
Jobb szeretem puncinak nevezni
2/20 anonim válasza:
Nem szeretem ezt a szót, inkább a punci.
4/20 anonim válasza:
A feleségem így hívja a szőrösét. ;)
5/20 anonim válasza:
Egy a férfiak által szívesen használt vágyölő szavak közül. Ilyenek a lucskos, pina, szopkodom, lyukad, szaftos, cumizás, telelő, és még sorolhatnám. Az ilyenektől beszárad a puncink...
6/20 anonim válasza:
Megfelelő helyen, megfelelő időben, megfelelő embertől - amúgy csak szimpla prosztó alpáriság.
7/20 anonim válasza:
a punci olyan, mint a kuki, gyerekes, max kislányok hívják így a micsodájukat
8/20 anonim válasza:
csak tirpák nők nevezik így. normális lányok puncinak vagy nuninak hívják, esetleg sunának ha kulturáltabb c kategóriás.
9/20 anonim válasza:
A #6-os válaszoló leírta a lényeget.
10/20 anonim válasza:
Én nem szeretem ezt a szót, én is inkább punciként utalok a nemi szerveimre. Vagy az orvosi megnevezésén, ha nagyon konkrét akarok lenni- szeméremajkak, hüvely, satöbbi. Nekem elég prosztón hangzik, függetlenül a kontextustól és a személytől, aki mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!