Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogy reagálnátok?
Figyelt kérdés
Megismerkedtek egy pasival, aki jóképű, jó egszisztenciával rendelkezik, humoros, de a nadrágjában meglehetősen kicsi méretű szerszám lapul?
A kérdés kizárólag lányoknak szól, kérem csak ők írjanak.
Köszönöm.
2020. júl. 26. 18:42
11/26 A kérdező kommentje:
Azt megnézném. 🙂
2020. júl. 26. 19:40
12/26 anonim válasza:
Nő vagyok és udvariasan kimenteném magam. Én is a nagyot szeretem, nem azért mert felszínes vagyok, hanem mert alapból én sem vagyok túl szűk.
13/26 anonim válasza:
Na de csajok ha ez így lenne minden kis farkú pasi szingli lenne de mégsem az...
14/26 anonim válasza:
Nem minden nő egyforma. Nem csak a férfi nemiszervek mérete változó, hanem a hüvely tágulékonysága is.
15/26 A kérdező kommentje:
Nem is engednéd h bedugjam?
Esélyt adva h jó legyen legalább nekem?
2020. júl. 26. 19:48
16/26 anonim válasza:
15: Micsoda önző vagy! Így meg főleg nem!
17/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok önző.
Megpróbálnák mindent nyilván, h neked is jó legyen.
De ahogy írtad, már előre elkönyveled mikor meglátod, h neked ez nem elég.
Pedig lehet meglepetést okozna a kis kukac.
Részedről ez nem önzőség?
2020. júl. 26. 19:51
18/26 anonim válasza:
1 próbát megérne ha tényleg jó fej a srác
19/26 anonim válasza:
Mutass privátban képet róla. Azt mondom egyelőre így látatlanban, ha tényleg jó pasi vagy, megértjük egymást, kényeztetsz a nyelveddel és a kezeddel is, akkor adnék 1 esélyt.
20/26 anonim válasza:
Megpróbálnám vele a szexet, de ha nem lenne jó, nem élvezném akkor elköszönnék tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!