Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak mi izgat fel titeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mi izgat fel titeket nagyon? gondolok ilyenekre hogy ajakharapás, nyak csók stb.

Figyelt kérdés
2020. aug. 30. 14:50
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Ha nagy és puha ciciket szopogathatok.
2020. aug. 30. 14:53
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
A pasikat minden felizgatja,ha már nő van a kezük közt.
2020. aug. 30. 14:55
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
nyak csók, ha a nyakam simogatják hátul, combfix, magassarkúk, fülbe suttogás, simogatás 19/f
2020. aug. 30. 14:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
csók minden formája és ha kezdeményez letépi a polóm
2020. aug. 30. 15:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha lábbal izgat...
2020. aug. 30. 15:29
 6/9 anonim ***** válasza:
85%
Ha rámenős a csaj, és nem csak húzza az ember agyát!
2020. aug. 30. 16:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyos ruhák :)
2020. aug. 30. 16:54
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlatilag elég sok minden, de csókolózás közben például az, hogyha a nyakához húzza a fejem, hogy ott is csókolgassam vagy például jelzi szóban, hogy most megtehetném vele "és akkor mond valamit".

F

2020. aug. 30. 17:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Igen, engem nagyon izgat, ha a barátnőm a nyakam puszilgatja (elöl), simogatja, érzékeny mindkettőnk nyaka, szóval szeretem, izgató, ahogy a nyakammal játszik, kényezteti azt, ha pedig én nyakazok, az azért esik jól mindkettőnknek, mert neki is érzékeny, nekem meg nyakfétisem is van, ha hátrahajtja a fejét már annak a puszta látványa is izgat...

F (idén 27-et töltök, Ő 25-öt, és már áltsulis koromban rájöttem, hogy a nyak a fétisem [természetesen azok a klasszikus testrészek is bejönnek nekem, amik mindenkinek, popó+punci+cicik], és Ővele 2012-ben jöttem össze)

2021. ápr. 21. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Fiúk, ilyet csak olyan lánnyal csináltok aki tényleg tetszik?

Az elejétől tudjátok, hogy nem lesz sz*x mégis együtt akartok aludni. Aztán vegig ruhában vagytok, és csak ti csokolgatjatok meg simogatjatok a lányt. Ő csak az ölelést meg az osszebujast viszonozza.

Miért kezdte el nyalogatni a számát?

Smaroltunk és egyszercsak fogta magát és elkezdte nyalogatni a számát, nem tudom,de ez kinek jó érzés? :D

Férfiak, ti ahhoz mit szólnátok, ha a barátnőtök gyakran szeretne titeket megpuszilgatni mindenhol (pl. szex előtt vagy közben)?

Tehát nem csupán az erogén zónáitokat csókolná végig, hanem ahol csak ér. Ez egyfajta szeretetkifejezés lenne nála.

Milyen helyzet lenne a legjobb csókhelyzet?

Milyen helyzetben érdemes valakit megcsókolni?

Első csók közben hol legyen a kezem?

Sokszor van már olyan érzetem az egyik barátommal hogy jönni fog az első 19/L

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!