Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mi izgat fel titeket nagyon? gondolok ilyenekre hogy ajakharapás, nyak csók stb.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Gyakorlatilag elég sok minden, de csókolózás közben például az, hogyha a nyakához húzza a fejem, hogy ott is csókolgassam vagy például jelzi szóban, hogy most megtehetném vele "és akkor mond valamit".
F

válasza:Igen, engem nagyon izgat, ha a barátnőm a nyakam puszilgatja (elöl), simogatja, érzékeny mindkettőnk nyaka, szóval szeretem, izgató, ahogy a nyakammal játszik, kényezteti azt, ha pedig én nyakazok, az azért esik jól mindkettőnknek, mert neki is érzékeny, nekem meg nyakfétisem is van, ha hátrahajtja a fejét már annak a puszta látványa is izgat...
F (idén 27-et töltök, Ő 25-öt, és már áltsulis koromban rájöttem, hogy a nyak a fétisem [természetesen azok a klasszikus testrészek is bejönnek nekem, amik mindenkinek, popó+punci+cicik], és Ővele 2012-ben jöttem össze)
Kapcsolódó kérdések:
Az elejétől tudjátok, hogy nem lesz sz*x mégis együtt akartok aludni. Aztán vegig ruhában vagytok, és csak ti csokolgatjatok meg simogatjatok a lányt. Ő csak az ölelést meg az osszebujast viszonozza.
Smaroltunk és egyszercsak fogta magát és elkezdte nyalogatni a számát, nem tudom,de ez kinek jó érzés? :D
Esetleg ha többet is akarna benne lennétek?
Tehát nem csupán az erogén zónáitokat csókolná végig, hanem ahol csak ér. Ez egyfajta szeretetkifejezés lenne nála.
Milyen helyzetben érdemes valakit megcsókolni?
Sokszor van már olyan érzetem az egyik barátommal hogy jönni fog az első 19/L
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!