Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szexneked.hu kamu oldal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexneked.hu kamu oldal?

Figyelt kérdés
Nem tűnik annak, mintha valós regisztrációk is lennének rajta. Nem mind sablonszöveg, az íráskép változatos, nem ugyanarra a sémára épülő, aminél látszik hogy tökéletesen meg van tervezve.
2020. okt. 4. 13:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kamu. Tényleg egy csomó férfi van rajta.
2020. okt. 4. 13:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát azt gondoltam, mert azok valósak szoktak lenni. Viszont a női regisztrációk rendre kamuk az ilyen oldalakon, csak lehúzzák az előfizetést mindenkiről egyszer aztán kiderül az igazság.
2020. okt. 4. 13:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az #1-es írja :) nőket is találsz, elvétve valódiakat is, főleg prostik közül, mutatóban 1-2 valódi nő aki nem örömlány. Tso' nincs olyan oldal ahol kiéhezett nők tömege várja hogy bárki csak úgy megdugja őket. Ha ilyen lenne ott azonnal 1:200 lenne a nemek aránya és nem a nők javára.
2020. okt. 4. 13:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nincs hogy nőt ingyen dugsz weboldalról. 1000 weboldal van ahol lehúznak. Van hogy csak az előfizetéssel van hogy nagyon durvàn, kamu csajok.

Fizetős emberkék írnak csajok nevèben.

2020. okt. 4. 13:10
 5/6 anonim ***** válasza:
én régen előfizetés nélkül voltam fennt,de nem sokáig. Kamuszagú
2020. okt. 4. 13:21
 6/6 anonim válasza:
100%

Én régebben voltam fent, egy ideig előfizetés nélkül, aztán előfizetéssel. Még az előfizetés nélküli időszakban összejött az oldalon keresztül egy kapcsolatom, ami csak a szexről szólt, semmi másról.

Ettől függetlenül ki merem jelenteni, hogy az oldal kamu, a női profilok legalábbis javarészt azok. Nyilván van köztük valós is, de a legtöbb kamu. Egy idő után kiismertem annyira az oldalt, hogy lássam: amikor az előfizetésem a lejárathoz közeledett, mindig kaptam egy-egy női profiltól egy kacér, csábító üzenetet, ami elindított egy beszélgetést. De ezt mindig úgy intézték, hogy a lejárat előtt 1-2 nappal történjen, vagyis meg kelljen hosszabbítanom a regisztrációt ahhoz, hogy a levelezést folytatni tudjam. Bár biztos voltam benne, hogy kamu az egész, kíváncsiságból hosszabbítottam és folytattam a beszélgetést.

Attól a naptól kezdve, amikor a hosszabbítás megtörtént, többé nem reagált a "hölgy" semmilyen megkeresésre.

Aztán: konkrétumra már nem emlékszem, de rám írt egy "nő" (azért írom idézőjelben, mert az is kamu profil volt), akinek a profiljában leírtak alapján egyértelmű volt, hogy NEM én vagyok az esete. Még rá is kérdeztem, hogy biztos-e benne, hogy pont rám vár, hiszen a profiljában ott a kikötés, még idéztem is neki. Ennek ellenére megírtam, hogy akkor beszéljük meg a helyszínt és az időpontot. (Ekkor is lejárat előtt volt az előfizetésem.) Válasz itt sem jött többet.

Utána még egy darabig fent voltam ingyenes regivel, de látszott, ogy teljesen halott az oldal. Látni, hogy egy csomó női profil vagy nagyon régóta nem lépett be, vagy van egy csomó olvasatlan levele, szóval ez nem szól semmi másról, mint lehúzásról. Aki valóban kapcsolatot keres - akár komolyat, akár csak könnyedet -, az rövid időn belül elhúz az oldalról.

2022. júl. 25. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!