Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenyelni a férfi ejakulációját?
Figyelt kérdés
Szerintetek nem megalázó egy nőre nézve ha a szájába élveznek? 10 hónapja vagyok együtt a párommal, és soha nem kért ilyenre, most viszont legutóbbi együttlétnél mikor szájjal elégítettem ki, megkérdezte hogy megkóstolom e a spermáját. Szerintetek ez normális egy kapcsolatban? Nem megalázó egy nőre nézve?2020. dec. 13. 17:11
11/21 anonim válasza:
9 Nem is rólad volt szó.
A kérdezőnek ettől még nem kötelessége lenyelni, ha nem akarja.
13/21 anonim válasza:
Afrikában éheznek, te meg pazarolsz
14/21 anonim válasza:
Nincs ebben semmi megalázó, ha mindkét fél élvezi.
15/21 anonim válasza:
Szerintem sem megalázó, de eddig nem is nagyon gondolkodtam rajta, olyan természetes volt, az is olyan, mint a nyál, azt is lenyelem csókolózásnál, átjut a számba..
Nem tudom, szerintem semmi undi nincs benne
16/21 anonim válasza:
Nézőpont kérdése, de szerintem nem megalázó annak ellenére, hogy én soha nem nyelem le. Viszont ne hagyd magad semmire sem ráerōszakolni.
17/21 anonim válasza:
Én imádom lenyelni,de ha téged taszít,akkor mondd el neki,hogy nem fogsz ilyet csinálni.
18/21 anonim válasza:
Engem borzasztóan undorít, biztos elhánynám magam. Nyálkás trutyi a szájban. Mondjuk én a sz.pást sem csinálom. Szerencsére találtam olyan partnert akinek ez nem gond. Különben imádok szexelni, de ezt a részét valahogy nem.
19/21 anonim válasza:
Ha egy nő az enyémet nem nyeli le, ott vége is a kapcsolatnak.
20/21 anonim válasza:
Ha neked megalázó akkkr ne tedd, az én barátnőm megteszi a kedvemért, ugyanúgy ahogy én is mindent az ő kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!