Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet egy pasit a csúcs közelében tartani anélkül, hogy elélvezzen?
Változó..
Én egyedül is szoktam ezt “gyakorolni”. 🙄😅
Nem ritka, hogy órákig.. imádom azt az érzést ami ehhez párosul..
Kedves válaszolók, főként a egyes.
Érdekelne, hogy hogyan? :D
27/f
Néha én is csinálom! Sokat kell gyakorolni de az az érzés az legalább annyira jó mint az orgazmus! Annyi a titok, hogy időben kell abbahagyni és utána nagyon kis finom ingereket adni! Elég egy apró kis mozdulatot intenzívebben csinálni és elmegyek :D
20/F
Péniszketrecet, vagy erényövet rakok a pasira, hogy ne tudjon elélvezni. Ez egyszerű dolog.
A lényeg a folyamatos ingerlés, állandónak kell lennie az erotikus ingernek, hogy a szexuális feszültség fennmaradjon. Az ingert lassan fokozni szoktam, hogy ahogy a szub kimerül az idő előrehaladtával, akkor se lankadjon benne a vágy. Először csak ruhában lát, aztán fokozatosan leveszek ezt-azt. A bokám helyett csokolgathatja a combom, aztán a bugyimat, vegül a bugyi is lekerül...
A végére sokszor annyira fel van ajzva hogy amikor parancsot adok a ketrec levételére, miközben matat rajta, alélvez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!