Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteroszexuális párnál, bármelyik irányból érkező igény ezekre mennyire normális? A férfi a nőbe élvez, majd utána kinyalja. Egymást kényeztetik análisan nyelvvel.
Vannak akik szerint ez teljesen normális, és aki ezektől elzárkózik az maradi, társadalmi tabukhoz ragaszkodik.
Vannak akik szerint ezek a dolgok pedig undorítóak.
Mi lehet az igazság?
Mennyire normális az hogy az egyik fél ezeket a másikra akarja kényszeríteni?

válasza:Ha valaki rá akar kényszeríteni valakit bármire is az egyáltalán nem normális.
Én nem igénylem hogy a fenekem kinyalják, azt se hogy kinyalják belőlem a spermát. (amúgy sem tudná mert gumival védekezek). Ettől függetlenül nem tartom egyiket sem beteg dolognak.

válasza:

válasza:Nálunk van mind a kettő. Nem mondom, hogy nem a ponó hozta (együtt nézzük), de ezek még a válalható kategória. Plusz tetszik és élvezzük is mindketten.
F

válasza:

válasza:A felsorolt dolgok szerintem sem abnormálisak, sőt, izgató dolgok.
Viszont bármit rákényszeríteni a parterre, amit ő nem akar, az nagyon gáz.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Gyakran felvetődik bennem, hogy mi van ha azért nem volt még rendes kapcsolatom mert igazából me is heteró vagyok? Ez lehet hülyén hangzik, de még is bennem van a félsz, hogy netalántán biszexuális/leszbikus lennék. Volt egy barátom, akinek a külseje, teste nagyon...
25/F vagyok. Egy teljesen hetero férfi vagyok, egyáltalán nem vonzódom az ellenkező nemhez, még csak perverz sem vagyok. Átlagos srácnak gondolom magam, másfél éve diplomáztam le, most külön élek, van munkahelyem, vannak barátaim, tehát normális életet élek....
A lényeg hogy barátnőm kb fél éve meglepett egy hármas kalandal ami szuper volt visszont most egy félév után leült velem beszélni és rakérdezett hogy mi lenne ha lenne ismét egy hármaa de most úgy hogy nem a barátnője lenne a harmadik hanem egy pasi. Na most az van...
Úgy gondolom, mindennek megvan a helye és az ideje is, nem kellene hogy folyton ez jöjjön még a csapból is. Nem vagyok prűd, és apácazárdába sem készülök vonulni,semmi trauma nem ért gyermekkoromban sem, ezzel kapcsolatosan. Ámbár, valahogy a régi típusú férfiak (...
Mármint , ha most valaki közölné velem h ő nem hetero akkor nem kötnék belé meg ilyesmi csak szimplán eltávolodnék tőle, és kevésbé keresném a társaságat. (Ezt így az ismerősi körre értem) Ha mondjuk esetleg a legjobb barátnőm közölné ezt akkor nem tudom mit kezdenék...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!