Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet olyan nő, akinek kielégítő, ha csak ő dugja a pasiját?
A férfi kézzel, szájjal kielégíti, ha a nő kívánja, de a farkát nem használja. Az alap viszont az anál, de persze csak a pasinak.
Létezhez ilyen nő? Normális, amikor erre gondolok és elképzelem a helyzetet, akkor felizgulok? Nem tudom, miért van így... sosem próbáltam, szóval fogalmam sincs, miért izgalmas ez a dolog.
Nekem van barátnöm, aki annyira szűk, hogy egyszerűen nem megy a vaginális szex. Viszont őt felizgatja, ha engem dughat. Mi tagadás, engem is. Sőt! el is tudok így élvezni, ha ott talál el, ahol….
Az évek során ki is derült, hogy már nem is különösebben igényli a hagyományos szexet. Annyi más módon fel tudom izgatni és ki tudom elégíteni. Ezzel kapcsolatban egy híres amerikai porrszinésznő azt nyilatkozta, hogy “aki engem a legmagasabb gyönyörökig el tud juttatni, nem feltétlenül kell, hogy fütyi himbálózzon a lába között.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!