Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hány évesen láttátok először apukátokat meztelenül? Szexelni is láttátok esetleg?
Figyelt kérdés
2023. jan. 4. 18:41
1/12 anonim 

válasza:

14 évesen láttam meg őt véletlenül, miközben maszturbált. Szexelni nem láttam.
3/12 anonim 

válasza:

Nem tudom, egészen kicsiként is, De azt tudom, hogy jó nagy van neki. Szexelni nem láttam, csak a hangokat hallottam, anyu picit hangos volt. Végül 4 lányt nemzett vele hihi. 18L (nem kérek privit köszikeh)
4/12 anonim 

válasza:

Nem láttam meztelenül soha és nem láttam szexelni sem...
33N
5/12 anonim 

válasza:

Egész életemben lazán egy szál fa*zban mászkált a lakásban. Szexelni szerencsére sose láttam.
7/12 anonim 

válasza:

Egész kicsiként, amire nem is emlékszem.
Szexelni sosem láttam/hallottam.
8/12 csakénvagyokaznyugi 

válasza:

Szerencsére sose láttam, nem is szeretném.
9/12 anonim 

válasza:

Ugyanez mint #5-öséknél, plusz mikor kicsi voltam együtt fürödtünk a húgom, apu és én. Arra emlékszem hogy folyamatosan fogdosni akartam, ami így utólag elég égő, de nem baj, mert most kamatostul visszakapom az öcsémtől😕
10/12 anonim 

válasza:

Kiskoromtól nem volt tabu a meztelenség, szexet szintén csak hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!