Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Melyik a jobb? Teljesen simára gyantázott intim (ágyék, pénisz, golyók) vagy az elektromos borotvával rövidre trimmelt, nem szúrós kis szőr?
Figyelt kérdés
2023. máj. 24. 13:05
A kérdező szavazást indított:
Teljesen csupaszra gyantázott
Trimmelt, kis szőr
26 szavazat
1/13 anonim válasza:
Trimmelt. A golyók viszont legyenek csupaszok.
2/13 anonim válasza:
Lényegtelen,nem szempont,ahogy neki jó.
3/13 anonim válasza:
Rövid szőr körülötte, de csupasz zacskóval.
4/13 anonim válasza:
Tízezred rangú kérdés, a pasi számít.
5/13 A kérdező kommentje:
#4.
Lehet, de azon nem tudom ilyen “egyszerűen” változtatni, hogy milyen pasi vagyok.
Kicsit ez olyan mintha azt mondanád, hogyha nem nyertél a genetikai lottón, akkor teljesen mindegy, mert szőrrel vagy szőr nélkül is csak akkor kellesz ha elég jó vagy alapból. (Amit nem tudok befolyásolni)
2023. máj. 24. 13:45
6/13 anonim válasza:
Hallomásból tudom, hogy szeretik ha van egy kis szőr. Ingerli a csiklót, és azt szeretik benne.
7/13 anonim válasza:
teljesen csupasz. Szeretek orálozni, szőrössel meg az nem jó.
8/13 anonim válasza:
#5 nem ezt mondtam! Hanem azt akartam kifejteni, hogy nem attól lesz csajod hogy trimmelt v. borotvált v. akármilyen. A vágy, a vonzódás még bőven az ágy előtt dől el és nem az fogja egy nőt befolyásolni ebben hogy milyen a fazonod. Ha már ott vagy az ágyban akkor UTÁNA esetleg megkérdezed és pont.
9/13 anonim válasza:
Piszkosul nem érdekli a nőket,mondom ezt nőként. Ha orálszexet akarsz,ne legyen bozont,ennyi a lényeg.
10/13 anonim válasza:
Számomra az a férfias, ha nem csupasz, hanem rövidre nyírt szőrzete van ott. Orális szexnél egyáltalán nem zavaró, vizuálisan meg még pont, hogy hozzáad.
Csupaszon mindig csak egy csiga jut róla eszembe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!