Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként mit csináljak egy szűz nővel, ha nem jön össze a szex?
Figyelt kérdés
Még friss a kapcsolat. Nagyon odáig vagyok érte, de ez a dolog nagyon frusztrál.2023. szept. 15. 20:46
1/63 anonim 

válasza:

Ha nem jön össze, akkor mi a kérdés?
3/63 Noren1989 

válasza:

Btw, tàn meg kéne vizsgàlni a dolgokat mélyebben, ha érted.
Miattad, vagy miatta nem jön össze?
Akarja ő egyàltalàn?
Fel tudod izgatni 🤔 ?
Nem vallàsos, merő véletlenségből?
Nincsenek előző rossz élményei?
Meg ilyenek, csak kivonatoltam a 10.000 kérdéses listàt.
5/63 A kérdező kommentje:
Hogy szexeljek ha nem tudom bedugni mert túl szűk a csaj?
2023. szept. 15. 20:52
6/63 A kérdező kommentje:
Nem tudok rossz tapasztalatokrol eddig csak 5x talalkoztunk...
És ezeket a kérdéseket veleis érdenes lenne megbeszélni?
2023. szept. 15. 20:55
7/63 xKakashix 

válasza:

Nem siettetheted, egy nő ártatlansága az egyik legnagyobb érték egy nőben, már csak azért is mert ritka, szóval nem mindegy kinek adja oda, ezért nem akarja elsietni. Az egyetlen dolog amit tehetsz, hogy bizonyítod neki azt, hogy te vagy az ember aki érdemes erre a "feladatra".
8/63 Noren1989 

válasza:

Az 5x talàlkozàs inkàbb gond.
És igen, érdemes vele kommunikàlni, de nem a mi, mocskosul célirànyos kérdéseinkkel.
Tudod, ízelítőnek szàntam.
9/63 anonim 

válasza:

Pettingeljetek. Aztán ha kész lesz a behatolásra, szerintem fog szólni.
Nyald ki minél többször.
10/63 xKakashix 

válasza:

#5 Uff kérdező, azt hittem ez egy komoly kérdés én meg itt gondolkozok, hogy hogy fogalmazzam meg rendesen a mondanivalóm... Inkább hagyd szegény csajt valami normális palinak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!