Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok fontosabb a szex egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok fontosabb a szex egy házasságban,vagy nálatok prioritást élvez az, ha a férj mindent megtesz a családért, a gyerekét és emberileg/ érzelmileg is támogat?

Figyelt kérdés
2023. szept. 21. 17:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A kettő nem zárja ki egymást.
2023. szept. 21. 18:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindketto fontos. :D
2023. szept. 21. 18:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább hogy legyen jó. Te inkább dugysz mint elmész dolgozni? Dehogy. Mondod majd akkor máskor.
2023. szept. 21. 18:30
 4/10 anonim ***** válasza:
48%
Én nem akarok gyereket. Szóval ha lesz férjem, nagyot kell alakítania az ágyban és a tenyerén kell hordoznia
2023. szept. 21. 18:37
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kérdés alatt burkoltan azt értem hogy ha a szex nem olyan jó, de.minden más klappol köztetek akkor is vele maradtok e?
2023. szept. 21. 18:56
 6/10 anonim ***** válasza:
68%
Mind a kettő
2023. szept. 21. 19:11
 7/10 anonim ***** válasza:
73%
Tapasztalat, ha a szex nem klappol, akkor keresnek szeretőt, ennyi!
2023. szept. 21. 19:47
 8/10 A kérdező kommentje:
#7 volt benne részed? Vagy te is szeretőt kerestél mert nem jó a szex?
2023. szept. 21. 20:51
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyszer azt tanácsolták, h ahhoz menjek majd hozzá akivel minden egyenletesen kielégítő (értsd: nem biztos, h vele volt a legjobb a szex, de kielégítő. Ahogy a beszélgetéseitek is...stb)

Hát lehet azért vagyok Szingli, mert én csak várom, h működjön minden tökéletesen :)

Amúgy ha később ellaposodna a szürke hétköznapokban a dolog, de közben ahogy írod jó ember, jó apa...stb akkor én tuti nem váltanék

De azért a gyerekig el kell jutni vhogy :)

2023. szept. 22. 06:58
 10/10 A kérdező kommentje:
9es ez nagyon kedves, és köszönöm a hasznos választ. Bízom benne Te is hamarosan találsz olyat, aki megfelel az igényeidnek:)
2023. szept. 22. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Lányok kit választanátok?

1: akit szerettek 6 éve, jó vele a szex,bizalmasod is,rendes veletek,de nagyon sokszor megbánt,veszekedtek vagy a 2: akivel jó a szex, emberileg szereted,soha nem veszekedtetek,felnézel rá,de jövőtök nincs vele! ??

Milyen szempontok fontosak nektek egy szexkapcsolatban?

A szex mindenkinek más,de emberileg milyen dolgokat vártok el?

Lányok, szexeltetek már olyannal akit kifejezetten nem kedveltetek emberileg?

Szexeltetek már olyannal akit emberileg nem kedveltetek, de testileg nagyon vonzott? Ha igen, hogyan jött össze és mennyire élveztétek?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!