Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok fontosabb a szex egy házasságban,vagy nálatok prioritást élvez az, ha a férj mindent megtesz a családért, a gyerekét és emberileg/ érzelmileg is támogat?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nekem egyszer azt tanácsolták, h ahhoz menjek majd hozzá akivel minden egyenletesen kielégítő (értsd: nem biztos, h vele volt a legjobb a szex, de kielégítő. Ahogy a beszélgetéseitek is...stb)
Hát lehet azért vagyok Szingli, mert én csak várom, h működjön minden tökéletesen :)
Amúgy ha később ellaposodna a szürke hétköznapokban a dolog, de közben ahogy írod jó ember, jó apa...stb akkor én tuti nem váltanék
De azért a gyerekig el kell jutni vhogy :)
Kapcsolódó kérdések:
Nem tudtatok beszélgetni közös témákról,emberileg nem passzoltatok?
1: akit szerettek 6 éve, jó vele a szex,bizalmasod is,rendes veletek,de nagyon sokszor megbánt,veszekedtek vagy a 2: akivel jó a szex, emberileg szereted,soha nem veszekedtetek,felnézel rá,de jövőtök nincs vele! ??
Én paraszt tudok néha lenni, a csaj meg érzékeny
A szex mindenkinek más,de emberileg milyen dolgokat vártok el?
Szexeltetek már olyannal akit emberileg nem kedveltetek, de testileg nagyon vonzott? Ha igen, hogyan jött össze és mennyire élveztétek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!