Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen női potencia növelőt ajánlanátok hogy párom jobban kívánja a szexet? Mielőtt valaki félre értené közösen kérdezzük!! Neki nincs itt fiókja. Trollok kíméljenek!!! 41F
Figyelt kérdés
2024. jan. 27. 12:58
1/15 anonim 

válasza:

Pár pohár bor fel tudja dobni a legtöbb nőt.
Valakit túlságosan is 😁
2/15 anonim 

válasza:

Hát választék az van itt is, meg a Rossmann-nél is: [link] A vitaminok, cink, és a ginseng ugyanúgy jók a nőknek is. Ezekből a csoda kapszulákból a választék nagy, az áruk hasonló a férfi potencianövelőkéhez, a határ a csillagos ég. Hogy érnek -e ezek valamit, azt sajnos nem tudom.
3/15 A kérdező kommentje:
Azt el felejtettem hogy nem iszik alkoholt soha nem is ivott. Tudom hogy hihetetlen de tényleg 🙂🙂🙂
2024. jan. 27. 13:19
5/15 anonim 

válasza:

6/15 A kérdező kommentje:
41 éves a Párom. bocsánat nem írtam oda.
2024. jan. 27. 13:35
8/15 anonim 

válasza:

Nincs ilyen kamu,egy nő ha szeret és jó veled a szex akkor kivàn.... ennyi..ha nem, nem.
10/15 anonim 

válasza:

Nálunk is, mint az 1-esnél. 3-5 deci vörösbor, és rendesen megeszi a f@szomat tövig! Plusz análozni is így szoktunk, mert úgy ellazul, hogy elég egy félperces síkosítós ujjazás és lehet tövig səggbe b@szni keményen, a végén szájba qurással, torokra élvezéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!