Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy lassan 40-es nős férfiként fiatal lányok adózó szolgája szeretnék lenni ? Más is van ezzel így ?
Figyelt kérdés
2024. febr. 8. 10:54
1/23 anonim 

válasza:

válasza:Inkább adóznék azoknak én is, mint a kipcsak fővezírnek.
2/23 A kérdező kommentje:
Szeretem kényeztetni őket, akár online kapcsolattartás útján is. :)
2024. febr. 8. 11:00
3/23 anonim 

válasza:

válasza:Fizeted helyettük az tb-t vagy hogy adózol nekik?
4/23 A kérdező kommentje:
Utalok nekik pénzt, fizetek nekik ajándékokat amit kérnek. :)
2024. febr. 8. 11:05
5/23 anonim 

válasza:

válasza:És ők ezt meghálálják valamivel vagy ez miért éri meg neked?
6/23 A kérdező kommentje:
Uralkodnak rajtam. Utasításokat adnak, uralkodnak rajtam és ez élvezetes.
2024. febr. 8. 11:07
8/23 A kérdező kommentje:
Nekik igen az vagyok
2024. febr. 8. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Az normális, ha harmincas fiatal férfiként nőt, lányt simogatnék és szeretgetnék?
Egyedűl álló vagyok, párkapcsolatot szeretnék alakítani, de a jó szeretkezés is fontos.
Fiatal férfiként hogy kell átvészelni a húszas éveket? Mi marad az emberből harmincra, ha nem volt még normális kapcsolata?
Én 26 vagyok, és csak rövid ideig volt egy-két barátnőm. Átlagos vagyok külsőre, s ezért nem igazán kellek a nőknek. Azt látom, hogy általában ebben a korban nagyon sokan vagyunk egyedül fiúk. Mihez vezet ez? Mivel motiválja magát valaki például a karrierre, ha nem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!