Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckok, volt rá példa, hogy ti szerveztetek le egy pasit a párotoknak úgy hogy ő nem is tudta hogy ti benne voltatok?
Figyelt kérdés
febr. 12. 18:28
2/8 anonim 

válasza:

Megalazo és szégyen
Az ilyen nem férfi
3/8 anonim 

válasza:

Egyszer majdnem sikerült összehozni… :)
4/8 anonim 

válasza:

Nem volt. Legfeljebb olyan, hogy az ott bámészkodó pasiknak jeleztem jöjjenek már közelebb ne csak bambuljanak.
5/8 anonim 

válasza:

Igen. A legjobb barátom kértem meg, hogy kezdje el fűzni. Aztán én hoztam fel a hármas gondolatát és végül őt vettük be.
6/8 anonim 

válasza:

Igen, az első alkalom ilyen volt.
Neten kerestem srácot aki elcsábítja a feleségemet.
Ez azután volt, hogy megbeszéltük nyílt kapcsolatba kezdünk de a feleségem pár kisebb flörtölés után megunta az ismerkedést, nem érdekelte a dolog.
Nem vagyok büszke rá, hogy a háta mögött szervezkedtem ugyanakkor minden szempontból megérte, mert már az első alkalom is fantasztikus volt, és rögtön rákapott az ízére, onnantól rendszeres a cuckold nálunk azóta is (bár az utóbbi időben elég kevés, de néha azért van)
7/8 anonim 

válasza:

Volt. Hetvegi pihenesre hivtam egy sracot GGrol, tudtam kb mit keresunk. Hatalmas meglepodes, levego is megallt benne, aztan vegul eletunk legjobb szexe lett, a vegen azert mondta, hogy ilyet soha tobbet nem csinalhatok :)
8/8 anonim 

válasza:

Mi is GG-találtunk egy sportos pasit, aki nem volt kigyúrva , de látszott rajta hogy szálkás, és a farka is formás volt.. Nálunk ő volt akkor a nyerő.. volt pár összejövetelünk:-) elsőnek még szégyenlősek voltunk, másodikra már minden lazán ment..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!