Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csökkenő nemi vágy pont...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csökkenő nemi vágy pont amikor gyereket kellene csinálni?

Figyelt kérdés

Belekezdtünk pár hónapja hogy élesben szexelünk védekezés nélkül hogy jöjjön a gyerek.

Eddig az a felállás volt hogy én mint férfi akartam többször és vágytam jobban a szexre.

Ez teljesen megváltozott most párom akarja szinte minden nap bennem meg egyszerűen nincs vágy (a fejem akarja, félig megmerevedem de utána megáll minden és nem leszek teljesen kemény hiába csinál bármit).

A heti egy nagy nehezen összejön.

Közben meg már az elején azon parázok hogy mi lesz ha megint nem áll fel rendesen...

Lehet ez amiatt hogy gyerekre készülünk?

Mit lehet tenni hogy újra működjek rendesen?

37f

ma 06:44
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

Mert már a párod jobban akarja..mármint a gyereket. Érezni rajta hogy a szex csak egy eszköz hogy gyereke legyen,teljesen más a kisugarzása is, + teljesitménykényszerbe tett.

Én annyira nem csodálkoznék.

Szedj rá vitamint vagy valami patikai f@szállitót.😉

ma 07:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Te is akarsz gyereket?
ma 07:09
 3/6 A kérdező kommentje:

Igen én is akarok gyereket, vágyom rá hogy apa legyek.

Nem érzem kényszernek a szexet, én is akarom csak a farkam valamiért nem elég kemény. Mindezt úgy hogy eddig ilyennel abszolút nem volt gond.

ma 07:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor mégse akarod eléggé,pàrod se a szexet akarja csak a gyereket, aztán ha lessz gyerek utànna szex hébe hóba.
ma 08:20
 5/6 anonim ***** válasza:

A fejed akarja - a tested nem. Magyarán rástresszeltél pajtás! A stressz, a teljesítménykényszer a legnagyobb libidógyilkos! Ha azon parázol nem áll fel, akkor nem is fog az e miatti stressztól. Egy önbeteljesítő negatív jóslat ami elindít egy negatív spirált. Pár alkalom után már azért nem áll, mert eleve félsz hogy kudarcot vallasz s minden egyes betli megerősíti (kondícionálja) a negatív érzetet.

Ebből egy féleképpen tudsz kitörni: ha nem kötelességnek, hanem örömszerzésnek tekintitek a szexet! (persze megfelelő türelmes és megértő társ is kell hozzá)

ma 11:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem szívesen irnám ki a véleményem még ha segítség lehet is mert mindig lesavazzák az embert de ha gondolod irj privátban segitek.

Ffi.

ma 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!